Bsssse Kızlar ovülasyon testi yaparak gebe kalanlar varmı gerçekten işe yarıyormu ilk denemenizde gebelik oluştu mu
nununundunyasi Bsssse adet düzensizliği var diye ovulasyon testi aldım ilk denememde gebelik gerçekleşti, hatta gebe olduğumu dahi testte anladım ☺️
Alone Bsssse bende pcos var. Yumurtlamam takvime göre olmuyor. 3 gebeliğimde de ovülasyon ile ilk denemede hamile kaldım (ovülasyon kullanmadan 1 sene denedik olmamıştı)
nurkb Merhaba bende pcos var lh düzeyi de normalden yüksek olduğu için ovulasyon testleri daima pik gösteriyordu bu nedenle bende yumurtlama gününü bulma konusunda işe yaramadı ama sağlıklı birçok kadında yumurtlamayı genelde net gösteriyor
nununundunyasi Bsssse adetime yakın ben yumurtlama sandım meğer gebelikte de lh değeri pik yapıyormuş bu yüzden adete 2-3 gün kala pik görmüştüm tekrar. Test yaptığımda öğrendim gebe oldugumu ben hala deniyordum ☺️
nununundunyasi Pamiramsi komediydi benim herkesi darlamam ne zaman yumurtlucam diye sonrasında gebelik öğreniş ahaha etiketledim seni gönderiye