yasminnnnnnn Kızlar ya bu ay adetle hayıt otuna basladik 10 gün içtim 5 gün var adete yumurtlama gününden beri iğne batması yürürken bıçak saplanmasi oluyor sizde de oldu mu tutunuyor mu acaba çok merak ediyorum
Pamiramsi Benim 2. Ayım kullanırken ve evet ilk ay bende de öyle batmalar yaptı veeee hamile kaldım ama kimyasal oldu gitti bebekim :) Tutunuyor olabilir yani evet 💞
yasminnnnnnn Pamiramsi geçmiş olsunsizede .ayy inşallah ya sabahları mesela vücudumu esnetmek istiyorum maa kasıklarım öyle geriliyor ki yapamiyorum
Pamiramsi yasminnnnnnn gerinme zaten bir yere uzanmaya çalışma ağır kaldırma mümkün olduğunca, teşekkür ederm 💞
Goncatosko Hayıt otu çayı içtiğim 2 ayda da ovülasyonda pik görmedim, pko Lu değilim senede bir iki yumurtlama olmaz belki ama 5 ayda kez denediğim ayda olmadı, belki bana yaramadı bilmiyorum
yasminnnnnnn Goncatosko yaaa olabilir herşey herkese aynı etki yapmaz ben ovulasyon yapmadım ama her ay olduğu gubi yumurtlama akıntım geldi ama bilemiyorum tabi
yasminnnnnnn Pamiramsi evet haklısınız 🤣 öyle olunca acaba mi dedim ay daha 7 gün var adete nasıl geçecek zaman ya