Bilinmeyennn ben ntsye girmek için gittim o gün kavaltimda bir kuş sütü eksik di yani okadar çok yedimki hamileligim boyunca okadar çok yemedim srf hareketleri güzel olsun sorun çıkmasın güzel oynasin die grdim ntsye bir tepki yoktu bana git çikolata ye açsın oynamiyor dedi gittim yedim fazlasıyla hatta çikolatalı nefkafede istim yani srf hareket etsin die ama Gine tık yoktu cihazda sonra doktrum ayrıntılı riskli gebelige yolladı oda yok almam falan dedi tekrar doktruma gttim alçak mecbur acil dedi aradı girdim bana geçen hafta sanasuyn bitmişti demiştim dedi bende hayr siz bana kordon bebeyin boynuna dolandı dediniz suyumda normaldi şuan ağrılarım var zaten dedim zaten iş camasirim su gibi dedim oda gt ye biseylerdedi ya dedim daha ne yicem bunları saydım yedim dedi doktruma gttim sonuca baktı direk amelyat dedi ama acildeki doktrlar bebeğin yasamadigini sylediler dünyam başıma yıkıldı ben hissediyordum onların cihazları hissetmiyordu birde toksun dedi çikolata kahve icmissin dedi esim uada babam olması lazimki beni aldılar eşimden önce babam hemen yakındı geldi imza attrmislar çocuk yaşamıyor kizinizida kaybedebilirz die babam amelyataneye zorla girdi beni öptü ben çok ağladım kaçmayı planladm nede olsa çocuk olmuş dedim yaşamanın bir anlami yok die aldılar ama babamda öyle basınca filim çok izledim galiba dedim ki bebeğim yaşalarda bunlar bisy yapacak die o piskolojiden dolayı grdim doktr hemen anestezi yapıldı başımda durana dedilerki uyut bunu iğne islemiyordedi bilincimi kaybetmeyeyim die bana uyu gözünü kapatsan bitcek dedi herşey gzel olacak die bn de okadar iğne uyutmaya çalıştılar uyuyamadım hatta oğlumun sesini duyduğumda o benim oğlum yaşıyor dedim sesi o evet sakın oldediler titreme geldi uyu bak iyi dedi ginede uyuyamadım snra ben çok krktugum için bana gsterdiler ama solunum yetmezliğinden dolayı kuveze almaları lazımdı aldılar sonra bir titreme geldi hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım titredim doktr kızdı sakat kalcan dur die kim sana dedi bukadar nikoteyin ye iç die bende ntse ye tepki yoktu ondan dolayı dedim durdum bitti sonra kalkabilirmiyim dedim bana dalgamı geçiyorsun sen nekadar tez canlisin kalk bakalım kalka bilecekmisin dedi uyumadin zaten soktayz kalkarsan tam şoka grcez dedi kalkmayı denedim kalkamadım ama oğlum iyi olduğunu grdumya sedyeye aldılar beni çıkarken esim başıma geldi gtrduklerinde yaşıyor dedim yanındaki die evet grdum dedi sen iyi olda sonra uyumuşum gözümü açtım soğuk bir odadaydim snra odama geçtim yani şükür kötü geçti sürecim ama oğlum saglikliya yasiyorya bir önemi yok o yüzden biraz panik oldum ikinci cocukgumda nasıl olur die o yüzden o piskolojiden kurtuldum hala korkuyorm oğlum düşünce hastalanınca yada normalde dışarda bir çocuk gryum dusuyrya içim pırpır ediyor bisy oldu die ama şükür altlattim Allah’a emanet ediyorm dikat ediyorum yeter verende allanda Allah o yüzden hep iyi düşünüyorum yüce rabbim bana bagsladi dünyalar benim oldu aynı şeyler Gine olur die korkuyorum ama olmaz diyrm bazende yani biraz uzun oldu ama kusura bakmayın artk cnm şükür oğlumda sağlıklı 6 yaşında Allah herkese hayrlı kapılar açsın canm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah