Ozlem23MZS 18+4 haftalik hamileyim, bugun detayli ultrasyonda bobrekte genisleme ve kalpte parlaklik var dendi. KarindN sivi alinmasini teklif ettiler. Kabul etmedim. Ayni durumu yasayan varmi
zeynsya Ozlem23MZS bana da aynısını söylediler bende kabul etmedim, ikili ve üçlü test sonucunuz nasildi acaba bisey dediler mi
zeynsya Ozlem23MZS 30 .haftadan sonra kendiliğinden kayboluyormuş fetal eko önerildi . Çektirdim ben bebek doğduktan sonra getirin bakalım dediler takip edilecek yani
Htcgordes Ozlem23MZS merhaba öncelikle. 35+2 haftalık hamileyim detaylı ultrason yapıldığında bize de aynı şeyi söylediler iki doktora gidiyordum o sıralar ikisi de aynı şeyi söyledi bir tanesi çok abarttı fetal dna test yapalım dedi diğeri sıkı takip edelim ikisi de sonradan geçen şeyler dedi. Tabi böbrekteki genişliğin ölçüsü de önemliymiş bizimki hiç büyümedi hatta 30’lu haftalara girdiğimizde hem parlaklık hem büyüme bitmişti. Şuan hiç bişey yok. Bu arada her bebek kendine özel her hamilelik farklıdır sadece aynı şeyleri yaşadığımız için yazdım. Dilerim sizin de hiç bir sıkıntı olmaz ve ileri haftalarda kaybolur. Sağ Salim kucağınıza almanız dileğiyle
msr33 Canım benim de kalpte parlaklık vardı, hala da devam ediyor ama böbrek normaldi onun için yorum yapamam ama göbekten sıvıdan önce nipt testi vermeni öneririm, çünkü sıvı alma direkt test olduğj için riskleri var
Ozlem23MZS zeynsya iki testide yapmamistim. Ensede kalinlik yok burun kemigi normal aldirmayacaksan gerek yok demisti doktor.
zeynsya Ozlem23MZS parlaklık tek başına anlam ifade etmiyor zamanla ya da doğduğunda geçiyormuş içinizi ferah tutun, doktorlar en ufak birşey görsün test sıvı ne varsa önümüze sunuyorlar bunları önermek zorunlu çünkü.