Lovelovebaby Kızlar bı olaya çok sinirlendim hatta kişiye diyim takıntı haline getirdim yaptığı şeyi aklıma geldikçe çıldırıyorum üzülüyorum da bebeğim için napmam lazım yardım lütfen . Bu takıntı halini yenmem için
ZeynepDuru17 Lovelovebaby bbeegine odaklanirsan daha kolay atlatabilirsin bebeğine zarar verebileceğini aklınıza getirirseniz kolay olur
amayinedeiyiilerledim Lovelovebaby bu kişi bebeğinizden daha kıymetli o halde.? Ve kafanızda yer edinmeyi aşırı hak eden birisi.? Öyle mi.?
Gebektos67 Lovelovebaby büyük ihtimalle hormonlardan kaynaklı bir takımtı geliştiriyor olabilirsiniz. Bu sürecin doğal olduğunu düşünürseniz bir süre sonra beyniniz onu düşünmeyi bırakacaktır.
FyA ZeynepDuru17 Lovelovebaby ay bende öleyim siizn gbi taktım mı takıyorum sinirleniyorum ve zor atlatıyorum 🥹
Lovelovebaby amayinedeiyiilerledim hiçbir şey bebeğimden daha kıymetli değil tabiki çok sinir oluyorum kendime. Elimden geleni yapıyorum. Birde genel bir bunalmislik mi var nedir bilmiyorum doluyum. Aklıma kötü bir tecrübem geldi geçen gün dakikalarca hüngür hüngür ağladım
amayinedeiyiilerledim Lovelovebaby bu cümleleri tekrar edin ve kafanızı boşaltın. O yüzden yazdım aslında. Benim motivasyon kaynağım bu cümleler.
-Nur-altinok- Lovelovebaby kuşum bu hormonlarla alakalı benim kocam hiç bişi yapmasa neden yapmıyorsun bişi yapsa neden öyle yaptın diye bile kızıyorum
Arenbade Lovelovebaby çokta stres edip kendini yorma hormonlardan da olabilir sevdiğin şeyleri yaparak aklını dağıtabilirsin umarım yardımcı olabilmişimdir🥺🩷
Lovelovebaby Gebektos67 bilmiyorum olabilir de önceden sinirlenir geçerdim şimdi sürekli aklıma geliyor kendimi yiyorum en olmicak dönemde umarım hemen geçer elimden geleni yapicam