Yagmurerol Hamileliğinde hemoroid (basur) yasayanlar, doktora gittiginizde nasil muayne edildi ? Tavsiyeleriniz var mi? 😕
gamzedenizz Yagmurerol ben ama henuz gitmedm cok kotu bi durum ne yapicami bilmiorm gercektn bu kabızlık beni oldurecek
Yaden Yagmurerol doktora soyledigimde muayene etmeden, eczaneden recetesiz krem alabilirsin bunun icin dedi .
Zeynpaltndg02 Bende de cıktı kadın doğum doktorum muayene etmedi günde 2 3 defa 15 dk sıcak suya otur dedi bende kabızlık biraz var ama küçük çok büyümedi rahatsız etmiyor
YagmurDaskn Oturunca ve uzanınca acayip bi ağrısı oluyor ayakta geçiyor. Ayakta durunca da belim ağrıyor. Kötü durumdayım. 😣
Yagmurerol YagmurDaskn ya benimde oturup kalkarken agrim oluyor ama kuyruksokumu kemigimin orasi agriyor, hemoroidten kaynakli degildir diyorum
Gulxxx Ben gittim secde pozisyonu alıyorsunuz dr muayene ediyor durumu size söylüyor kasmayın kendinizi onlara göre çok doğal olmuş bende çok çekindim
Gulxxx Mucize7979 krem anestol baharatlı gazlı acıdan uzak dur ve Hafif sıcak suya otur buharında dur dedi zaten gebe iken başka bir tedavi olmaz
Ssraa Ağrısı olana en güzsl rahatlama yolu bir leğen gibi bir şeyde ılık suya oturmak. Allah yar ve yardımcınız olsun acil şifalar versin, ağrısı çok zor