Deletedmom_89 ben 45 kiloyum zayıfım 19 haftaya girdiğimizde hissettim canım bugün detaylı ultrasyon için gittim hiç hareketli değildi doktorda bazen uyuyorlar dedi sonra karnıma pit pit vurdu hareketlensin diye uyandı esniyordu 😅 ben evde çikolata yiyip gittim ayağıni emiyordu 😂 o yüzden bazen kendileriyle uğraştıkları için hissetmiyorsun doktorda çok zayifsin dedi bana bebeğin kilosu felan gayet normaldi bu haftalardan sonra hareketleri düzene giriyor 24 haftalarda düzenli oluyor ay doktora diyorum bazen hareket etmiyor diyor çok mu internet okuyorsun. Evet dedim 😂normal bişey hepsi dedi kilo etkiliyor tabi zayıf olanlar daha çok hareketlerini hissediyor ama karın yapın yağ bakımından kiolu bi yapıya sahipsen bazen hissetmemen normal canım takma kafana hareker etmeyince tatlı bişey ye sağa uzan onu dürt elinle karnına dürtünce hareket ediyorlar doktorlar bile yapıyor hafif dürtmek yeterli detaylı ultrasyonumuz da çok güzel geçti her şey yolundaydi benim bebeğin plastenasinda küçük kistler çıkmıştı 2 ay önce bugün doktor geçmiş bişey yok dedi çok şükür rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın bekleyen herkes sağ salim kucağına alır inşallah