duyguluanneee Retrovallies hayırlı olsun pozitif gibi duruyor bende böyle silik çizgiyle öğrendim adetime 5 vardı
Retrovallies Aşılama oldum bugün 11. Günüm doktorum 14. Gün yap demişti ama dayanamadım inşallah bekleyen herkese güzel haberler almak nasip olsun çok teşekkür ederim🌸
Retrovallies Kan vermeden önce bir testim daha vardı tekrar yapıyım dedim gitmeden inanamadım sanırım onda tek çizgi çıktı bende gitmedim olmadı yarın direk kana giderim bi tık hüsran negatif sanırım 😏
pnarpnar35 Retrovallies 12. 13. güne kadar vücutta iğne etkisi kalabiliyor canım biraz ondan silik çıkmıştır adet olmazsan tekrar yaparsın sonradan pozitife dönenler de olabiliyor 🌸
orkidemm_ pnarpnar35 bu da çok tuhaf bazılarında 8. Gün de atılıyor iğne etkisi bazılarında 14 güne kadar devam ediyor çok tuhaf
pnarpnar35 orkidemm_ aynen bünyeye göre mi değişiyor su içmeye mi bağlı bilmiyorum ama yaniltabiliyor böyle iğne etkisi 😕
orkidemm_ pnarpnar35 evet çok su içince atılıyormuş erkenden vücuttan diye okudum ben mesela benim dün iğnenin 6. Günüydü sancım çok çok azdı bugün 8. Gün çoğaldı mesele