Lykiav Hamile olduğum için mi bilmiyorum ama aşırı iştahım var. Birde 44 kiloyum aşırı zayıfım. Sizde durumlar nasıl?
bahardaa Lykiav kaç aylıksınız ilk doğumum da 48 ile hamile kaldım aldığım kilolara seviniyordum zaten iştah vardı yedikçe yiyordum 😂 doğumdan sonra da 56 kiloda kaldım ideal oldu benim için 🌸
Alparslanmom__ Lykiav biz 27 +2 haftaligiz iştahım hiç yok ya kesildi sanki çok az yiyorum midemde yanma var
Lykiav bahardaa bir tane doğum yaptım sezaryen ve ona rağmen çok zayıfım. bende zayıfım diye ne bulursam yiyorum
bahardaa Lykiav aa bende sezaryen doğum yaptım daha onun göbeği gitmeden hamileyim tekrar nasıl hızlı verdiniz o kadar ya da ilkinde çok kilo almamış mıydınız ?
Lykiav bahardaa 10 kilo aldım ama çok hızlı verdim. Emzirdim 1 buçuk yaşına kadar sonra da zaten iştahsızlık başladı. Yavaş yavaş 44 kiloya düştüm. İlk hamileligimde çok karnım yoktu o yüzden bu sefer kilo alıp hamile gibi olmak istiyorum 😁
bahardaa Lykiav benim ağzım hiç boş kalmıyordu midem yanıyordu hep atıştırmalık kuruyemiş , meyve yiyordum onlar hep kilo aldırıyor 😅