ASE6154 Dora22 dediğim gibi düz bir kumaştan olsa birçok renk kullanabilirdinix ama payetli olunca öok hareketli oluyor birde kırmızı şal çok absürt durur
Dora22 huysuz__ bende yeşil diye düşündm yüzüme yakışıor açıyor beni yeşil jakar şal diye düşğndm ama kararsz kaldm kırmızıda düşndm bi ara
huysuz__ Dora22 tenine gidiyorsa yeşil de kırmızı da mor da hoş olur bence , esmer değilsin bu renklerin orta koyu tonları gider sana, açık tonları seçme soluk gösterebilir seni
dogurangaplumba Dora22 siyah şal daha hoş durur beyaz sırıtabilir o elbisenin üzerine düz siyah şal gider
dogurangaplumba Dora22 başka ne renk olur aklıma gelmiyor ten remginizde önemli ten renginize uggun elbise ve şallar hoş durur
myangelson Ezel16 denedim yaşlı gösteriyor dedi ama bende beyaz tenliyim bende hiç öyle durmuyor bir de ben makyaj falan yapmam hiç yaşlı falan göstermiyor bilemedim 😅
Ays-0 Dora22 o zaman siyah şal yap canım bence yakışır, elbisen pullu gösterişli siyah şal bogacagini sanmıyorum, güzel bir göz makyajıyla patlatirsiniz yüzünüzü miis