Hlimee Kızlar yatarken sağ veya sola dönüşlerde kasıklarıma ağrı giriyor Veya ani hareketlerde Affedersiniz çömelerken falan da Ve yürürken falan karnım sertleşiyor böyle dinlendikçe geçiyor ama Yalancı kasılmalar mı bunlar Sizde durumlar nedir ? 32+6 günlük 🥳
Anneoluyorumm00 Hlimee bende 29+4 haftalık hamileyim temmuz annesiyim bende 🥰 benim geçen hafta çok vardı dinlendikce geçti sonra doktora gittim çok şükür herşey yolundaydı normal aslında bu haftalarda galiba
ZeyHus33 Hlimee 29+6 bendede karnım çok sertleşiyor Kalbim hızlı atıyor sertlestirince bugünde baş agrisi ttuutu acaba tansiyonum düştü anlamadm valla bide bebek Smdi sertlestirdi karnıma orda duruyor Elliyorm hala olduğu yerde Hareket var içti ama orda duruyor
Buszul Hlimee 31 haftalığım ben de. Bende de sürekli sertleşme oluyor ama o bebeğin pozisyonu hareketleriyle ilgili diye biliyorum. Geçen gün de yarım saat süren bir kasık sancım oldu ama çok şükür bir sıkıntı yok yalancı sancı gibi bir şeydi büyük ihtimalle
Hlimee Anneoluyorumm00 benim ki dönmüş bir de ondan da olabilir sanırım Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏 Bu ağrı sızıya da çok şükür bu duyguları yaşıyoruz elhamdüllah
Anneoluyorumm00 Hlimee âmin canım cümleten sağlıkla alalım kucağımıza inşALLAH ❤️ döndüğü için sizinki dahada ağrılarınız olması normal o zaman
Hlimee ZeyHus33 annemler ve doktorlar hareketler varsa sıkıntı yok diyorlar Günde on kez hareket ediyorsa korkma diyor doktorum Takip etmek lazım Çok şükür kıpır kıpır benimki diyorum Şuan 10 da geçti huuuhh rahatlıyorum 😇
Hlimee Buszul ben de anlamadım canım yalancı sancıyı İlk Nst 32 hafta da girdim doktor 2 hafta sonra gel dedi Haftada 1 çağırırlar artık Bebiş döndüğü için takip amaçlı
Baysalcennet Hlimee O önemliymiş bende unutuyodum biraz fazla yürüyüş ayakta kalıyım Tal gibi oluyodu karnım ama kimdi iyiyim mutlaka kullanılan önemliymiş kasılmalarda
Hlimee FATMA0334 32. Haftada başlıyormuş dönmeye tam 32 de gittim doktor dönmüş dedi normal karşıladı Nst aldı sonra Artık 2 haftada bi duruma göre her hafta çağırır
Dlar 31+2 yiz canm evet ne yazıkki ne sağ ne sol dönemiyorum dönmeye çalışıncada ağrı giriyor edilinceye aynısı oluyor diye artık hiç eğilmiyorum yere bişey düşse almıyorum yapacak bişey yok artık zamanımız azaldı buyüzden riske atmamaya çalışıyorum canm