Diladeniz2 Bugün 11 hafta kontrolümüz vardı elhamdulillah sağlıklı ☺️Eğer kordon değilse bir pipi görüyor olabilirim dedi ama kesin demedi sizce bu haftada öğrenebilir miyim ? Böyle deyipte ilerleyen haftalarda değişen oldu mu kızlar 😍
EceQueen 12de bize de aynısını söyledi, kordon değilse pipisi gibi diye. 14te kıza benzettim dedi. 16 da kesin erkek dedi😅 bi aycık daha sabredin kesin olsun❤️
Diladeniz2 EceQueen ayyyy hadi bakalım aşırı heyecanlıyım rabbim sizede evladınızı sağlıkla kavuştursun inşaAllah ❤️
Diladeniz2 iremmmuyannn eşimde kız hissediyor ama ben erkek hissediyorum bakalım bizim ki değişecek mi eğer değişirse babalar hissediyor derim 😅😅😅
Zeyy_Iboo07 17 haftalık olupda hala cinsiyeti öğrenmeyen ben 😂 arkadaslar özelemi devletemi gidiyosunuz bu kadar erken kım tahmın edıyo 😂
Diladeniz2 Zeyy_Iboo07 Özeldeki doktorum çok detaylı bakıyor 11 de tahminde bulunurum demişti ve bulundu bakalım tutacak mı 😅😅
Ummuarbc Diladeniz2 doğrudur canım benim doktorum da 12. Haftada erkeğe benziyor dedi 22 haftadayim erkek bebisimiz