Cemileakn Arkadaşlar iki gün önce hamile olduğumu öğrendim evde ki idrar testi ile güvenemeyip kan verdim kesinleştirmek için ilk gebeliğim olacak inşallah, beta hcg 435.2 çıktı ben ne kadarlık hamileyim bir türlü hesaplayamadım dün dr gittim 20 gün sonra gelmemi söyledi kafam çok karıştı
mervegedik Cemileakn kan sonuçlarının karşıların da tahmini hafta yaziyo genelde eger 20 gün sonra gel dediyse daha cok yeni olduğu icin çıkmamış olabilir
Bsrakzmn Cemileakn canım benim 1080 çıkmıştı kan testimde bende baktım 7 haftalık yazıyordu ama ultrasonda baktılar 4+4 dü yani değerlerden çok anlaşılmıyor 😊
Cemileakn mervegedik baktığımda ise 5 haftalık hamile olduğum yazıyor kimisinde 4 falan kafam çok karıştı
mervegedik Cemileakn içini rahatlatmak istiyosan ya başka bi doktora gidip görün yada bekle 20 gün canım doktor kalp atışı ve keseyi görmek içinde 20 gun sonra gel demiş olabilir bende ilk gittiğimde 15 gun sonra tekrar gel demişti ☺
Burcak61 Cemileakn gebelik haftası son adet tarihine göre hesaplanır mesala ben 19 Ekim de son adetim başladı şu an 11+1 im