Gizemanil1 Bugün girdim detayliya fazla bilgi alamadım ultrason resmi vermedi kendi doktoruma ne zaman alayım sizce randuvu detaylı ultrason dan hiç memnun kalmadım
Lavinya_21 Gizemanil1 vala bende Diyarbakır devlet hastanesinde yaptım sozde detaylı ultrason ama 2 dk bile sürmedi normal muayene daha uzun sürüyordu. Ve banada ultrason kagıdı vs bişi verilmedi gitmeseydim daha iyiydi bana gösterilmedi bile
Ummuarbc Gizemanil1 demek ki bir sorun görmemiş e nabiza girmiştir bilgileri oradan bak bende devlette girdim bir iki sıkıntı çıktı bunları anlattı bana en son ilk baş kendi inceledi
Haticeburak06 Gizemanil1 canım benm doktorum ultrasondan hemen sonra bana randevu al sonuç göster demişti
Bulutsevdasi Lavinya_21 bende devlette detaylı ultrason oldum. Çıktısını istedim. Orada herşey yazıyordu. Doktora göre değişiyor bence. Ben bebeğin yüzünü gördüm. Hatta ayaklarının ultrason resimini istedim çok uğraştı istediğim gibi verdi. Bence doktoruna bağlı bir durum
Gizemanil1 Bulutsevdasi istedinde verdi resmi demi ben bişey demedim verir diye umut ediyordum vermedi doktorun ekranı kendine dönüktü ben çok az yandan bakarak gördüm pek bişey anlamadım yandan bakınca ve detaylı ultrason girdiğim doktor kendi doktorum degildi
Haticeburak06 Gizemanil1 hayır canım 🥹 kalbini görmedi görmeye çok gerekte duymadı. Bakamya çalışıyo yarım saat yürü gel dedi öyle yaptım vişne suyuniçtim 4 defa tekrarlattı. Hareket etmiyo kalbini görmedim fln dedi sonrada mesai saati bittiği için gönderdi Hakkımı helal etmiyorum ama
Booksandcats Benim doktorum detaylıdan sonra whatsapptan yaz bana dedi 1 ay sonrasında da normal rutin kontrole gelirsin dedi
Hlimee Gizemanil1 canım e nabız dan ‘radyolaji görüntülerim ‘ kısımından görüntüleme yapabilirsin .. ben detaylı sonrası günü e nabızdan bakmıştım .
Semaarbs Gizemanil1 canım resim vermiyor detaylide ama eğer bir sorun varsa söylüyor banada sorun yok iyi dedi bir hafta sonra doktora randovi aldm oda aydını dedi sorun yokmuş keşke resim verse ama vermiyorlar
Haticemhy2727 Gizemanil1 canım bende devlete gittim banada ultrason görüntüsü vermediler geçen e nabıza baktım oraya düşmüş sende bak istersen