Cagla2323 Hanımlar yeni doğum yaptım 4 gün oldu fakat bebeğim memeyi Tutmuyor ve sürekli uyuyor Bunun için ne yapabilirim.
Arenbade Cagla2323 uyandırıp deneyebilirsin bilmiyorum bende napılır ama devam ederse doktora danış derim🩷
nrdn45 Cagla2323 bence bi çocuk doktoruna çıkın sarılık olabilir bizimde öyleydi ve sarılıkmış kilosuda küçük olduğu için gözetim altındayız hergün kan veriyoruz sarılğını takip ediyorlar bebekleri uyutmamak sürekli uyandırmak ve beslemek gerekiyor
Lavinya_21 Cagla2323 altını acarak uyandırıp sık sık emzirin cnm gerekiyorsa sütün vs gelene kadar mama ver. Benimde 22 günlük kızım var basta sütüm azdı ne kadr emsede doymuyordu sürekli aglıyordu aclıktan izin vermediler mama vereyim sütünü almaz dediler kızım sarılık oldu
amayinedeiyiilerledim Cagla2323 1oglanannesi Emzirme eğitiminde parmağınızla çenesine destek vererek emmesine yardım etmeniz gerektiği anlatılmıştı. Belki işinize yarar Sabit hikayelerde pratik bilgi serisinin 7. sinde anlatmaya başlıyor https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE4MDcyNDc4ODEzNDIxMzM2?story_media_id=3235880157568962166_733960458&igsh=MW5hbWJuenRsMTR4Zw==
saudade_ Mutlaka uyandırın 2 saatte bir. Altını açabilirsiniz, topuklarını hafif sıkabilirsiniz, yüzünü ıslak bir pamukla silebilirsiniz Benim bebeğimde uyanmıyordu 3 4 saat duruyordum sarılık oldu
Edaaa123 saudade_ hiç sorma benimde oldu 3 çocuk annesiyim diğerleri olmadı sarılık nedir bilmezdim oglum oldu maalesef
Edaaa123 Cagla2323 sarılık olmasın dikkat et uyandır besle topugunu sık aç kalmamalı silikon gögüs ucu tut kaşıkla veya enjektör ile ver sütünü ama muhakkak besle
MorKelebek54 Cagla2323 sarilik bebekde uyku yaosr mutlaka doktora goturun. Meme ucun kucuk mu nasil bilmiyorum benim sutum azken geyet tuttu kucuk olmasina ragmen uclarim ama sutum oldukca memelerim büyüdü ve uclarim kucuk kaldi o yuzden bebegim tutamadi 2. Gunden sonra. Bende silikon meme ucu aldim. Wee baby nin kini aldim ilk basta ama delikleri cok buyuktu bebegim cekince cok geliyodu o yuzden lansinoh markasinin 20 mm olan silikon ucunu aldim ebebekden onunla suan gayet guzel emiyo bi de dilikon uc slip dene ama dedigim gibi silikon uc alcaksan mutlaka lansinoh 20 mm olanini al digerlerinin delikleri cok buyuk cunku ve boyutlari yok bi tek bu markada var
Alyadefne MorKelebek54 canım bilmediğim için soruyorum büyük delik daha iyi değil mi çok süt gelir doyar diye bir de bunların numarası mı var ben aldım internetten ama hiç numara falan yazmıyor Du
saudade_ Temmuzmucizesi26 3.gün kontrole gittiğimizde söylediler Bir gün boyunca saat başı emzirdim ve mama takviyesi yaptım Değeri düştüğü için yatış vermediler allahtan
MorKelebek54 Alyadefne buyuk olursa bebek cektiginde genzine kacar ve birden anlik doyar. Anlik doydgu icin bi kac dakika sonra tekrsr meme isteyebilir ki gaz da cok yapabilir o yuzden dilikon meme ucundaki delikler kucuk olursa daha iyi olur. Evet cogu hatta butun markalar standart delikli. Yani deliklerinin biyutlari ayni büyük hepsi. Ama ben arastirip baktim lansinoh markasinin kinde 20 mm ve 24 mm boyutta delikleri olan meme ucu var. Bende 20mm olani aldim bebegim suan cok daha uzun sure memede ksliyo daha az gazi oluyo hemde bogulma tehlikesi yasamiyo az sut geldigi icin
Aysecikkk_ Canım göğüsünün ucu küçük olduğu için mi tutamıyor ? Eğer öyleyse bi şırınga al uç kısmını kes ve göğüs ucunu çek çıksın. Uğraş isteyen birşey benimde göğüs ucum hiç yoktu resmen savaştım gece gündüz geceleri alarm kuruyordum 2 saatte bir kalkıp zorlada olsa tutturmaya çalışıyordum. Göğüs uçlarına buz sür çıksın böylelikle tutar. Ve ne olursa olsun bebeğini uyandır altını aç topuklarını sık altı açık dursun öyle emzir. Ben çok uğraştım bebeğim şuan 2 buçuk aylık nerdeyse hiç sarılık olmadı
Alyadefne MorKelebek54 bilmiyordum çookk teşekkür ederim canım… Gerçi inşallah gerek kalmaz bunu kullanmaya ama olsun
Melekabdullah Cagla2323 silikon meme ucu alin onu tutyolar uyusada agzindan cikmadigi icin bebegi siz durttukce emiyor iki bebegimdede kullandim memnun kaldim
MorKelebek54 Alyadefne tsniki insallah gerek kalmaz ama memeyi hic tutmamasindan daha iyidr dimi ☺️ ben sagip vercektim hatta ama silikon uclari gorunce vazgectim cidden elim ayagim gibi bisi oldu valla onun sayesinde benegim kendi mememi emiyo akil edil uretenden Allah razi olsun gercietrn
Hatice4200 Cagla2323 sürekli uyuyan bebekte sarılık olur ve memene çok az birşey akacak şekilde mama dök ve çoçuğunuza memeyi verin öyle bir deneyin biz kuzenimde denedik oldu umarım sizdeyse fayda olur