Pamiramsi @Ebru1234 @Ayno9798 @Esratuncay @minikmucizeemaak @Minikuzucuk Kozlar test bu sabah erken gebelik testi olarak tekrarladı sanırım dünki testler bozuktu çünkü erken testte hiç bişey çıkmadı onu da ekliyorum buraya
Ozlembi Pamiramsi bende yaptığımda ilk silik cıktı sabah tekrar yaptım hiç Bişey cıkmadı dr gittim gebelik olabilirdr olmaya bilirde haftaya gel dedi adeti de 5 gün gecikmişti sonra 8.24 cıktı hamile olduğum kesinleşti şimdi 33+2 yiz 💐 bence hamileee
Pamiramsi Edaacar-ozkan ahahah olabilir bide adeti düzensiz hamileyse de anlamaz 😂 neyse beklesin bakalım
Pamiramsi minikmucizeemaak söyledim de köyde yaşıyor ve hastaneye gitmesi uzun yol o yüzden pek tarafı değil
Pamiramsi Ozlembi 8.24’e nasıl hamile dediii ya benim bit düşüyor değerler 😞 Allahım sağlıklı doğurmanızı nasip eder inşallah bana da sağlıklı bir gebelik çok amin
Edaacar-ozkan Ozlembi Ozlembi valla 8 beta değeri ile nasıl hamile dediler size ben 25 değerle öğrendim ama bana hamilesin demedi doktor olabilir olmaya bilir dedi hatta bir hafta 2 günde bir kan verdim artışa baktık en son değerim 700 çıkınca hamilesin dedi 🤣
Edaacar-ozkan Mzzz Tamam sayılıyor biliyorum ama benim doktorum saymadı çünkü her şey olabilir dedi bunun kimyasal Gebeli var dış gebeliği var boş gebelik var bana bunları söyle di. Net bir şekilde sana hamile demem için ve betanın güzel artması gerekiyor dedi