Pamiramsi Kuzenimin tüpler tıkalı tüp bebek de bile çok düşük ihtimal veriliyor. Bu ay hiç beklemiyor ama az önce bir test yaptı sizce test bozuk olabilir mi garip duruyor c çizgisi. Böyle olup da hamileliğini öğrenen var mı
amayinedeiyiilerledim Pamiramsi test yapıldıktan sonra düz bir zeminde kalması gerekiyor biraz eğimli mi koydunuz acaba. İnşallah vardır Rabbim gönlüne göre versin 🤲🏼
Pamiramsi @Kubra11122 beyazkalp dimi bence de var ay ne çok isterim ya inşallah olur o kadar istiyor ki inşallah bozuk değildir test sabah tekrarlıcak
cgnduru Pamiramsi ay sabahı niye bekliyor gitsin yine test alsın 1 2 tane tekrarlasin ben catlardim ama bence var ya 🤣
Pamiramsi Edaacar-ozkan ya 10 gün önce doktor alttan muayene etmiş hamile değilsin hatta adetin bu ay baya gecikir felan demiş ona rağmen bu sonuca şaşırdık
Pamiramsi amayinedeiyiilerledim nasıl yaptı bilmiyorum ki ahahah ama evet fazla gelmiş galiba tekrarlasın
buse76 Pamiramsi bence var ama test dağılmış 2 3 damla yetiyor yenisini yapın fazla damlatmayin hatta iki damla bile yeter
huysuz__ Pamiramsi benim Bi test böyle dağıldı pozitif kısmı, 2. Yi yaptım peşine normal silik pozitif gösterdi doğruydu ikisi de