Ygmr01 Pembeli_98 benimde var dünden beri çam balı yemeye başladım hemen. Bana fayda ediyor deneyin isterseniz
ZeynepDuru17 Pembeli_98 bende çekiyorum aynı şeyi sabah akşam pekmez içiyorum bide doğumum var cuma günü oda beni tedirgin ediyor öksürük olunca 🥴
Ummuarbc Pembeli_98 kara turpu oy içini çıkar yarıya kadar bal koy karanlık yere koy turpu turpun suyu çıkıyor ağzına kadar doluyor onun yarısını sabah yarısını da akşam iç bir kerede kesiyor
06Canan Pembeli_98 keçiboynuzu pekmezi ve üzüm pekmezini birer kaşık tabağa alıp karabiber ekliyorum hem kızım hem kendim içiyorum öksürüğü anında kesiyor
Pembeli_98 Bende sabah akşam pekmez içiyorum ama nafile geçirmiyor. Doğum sezaryen mi normal doğum mu? ZeynepDuru17
O_bir_anne Bir bardak ılık süte bir yemek kaşığı ya da tatlı kaşığı yani boğazı yakmayacak kaşındırmayacak şekilde pekmez koyun için çok faydasını görürsünüz ben öyle geçirdim öksürüğümü çok şükür
Cosimaniehaus Pembeli_98 sarımsağı doğrayın bal ve limon suyu ekleyip kullanın. Sarımsağı rendeleden yapın ve çiğnemeyin ki koku ve acısını hissetmeyin. Geçmiş olsun.