orkidemm_ Pamiramsi o zaman sen hiç arada olma ben eşime bir kez dedim ki annen çocuk çocuk diyor eşim dedi ki bir daha diyemez cidden de öyle oldu kadın kelimeyi unuttu😝
Pamiramsi orkidemm_ ahahaha bizimkiler biraz garip yaaa Allahtan seviyorum, sevmesem inanılmaz çekilmez olurlardı gkfkg 😂
Pamiramsi orkidemm_ ya kötü kötü söylemiyorlar da laf arasına sıkıştırıyorlar şakayla karışık ama ben çok takıyorum zaten olmuyor neden diye sorguluyorum acaba hiç çocuğum olmayacak mı kafasına girdim yani ama nasipten öteye köy yok :)
orkidemm_ Pamiramsi insn ki onu düşünmeyen tek kimse yoktur ben bile düşünüyorum ne yazık ki hemen çocuğu olanlardan değiliz
Ebru1234 Pamiramsi bi de incir kürü diyorlar sanirim kari koca kullanacaksiniz onu cok da basit bununla hamile kalan cok varmis onu da bir arastir istersen
Dilaradefe28 Pamiramsi nasil kullandiginiza bagli adet gunu 4 5 gunu baslayin 1 tatli kasigi hayit tohumu 1 t k pekmez 1 tk tarcin gunde bir tatli kasigi iliski donemi bitene kadar yiyin
Ebru1234 Pamiramsi bende suan tam 97 kiloyum. Inanir misin bende cocuk istiyorum ama kilomdan dolayi vazgeciyorum. En azindan 85 olim oyle kalim diyorum ama hersey nasip kismet.
Hilaldgn Pamiramsi hayıt otu aslan pençesi Civan perçemi kullan benim 4 yıl. Oldu bunları bana biri tavsiye etti bir düzenli içtim. 2 ay hamile kaldim
Pamiramsi Hilaldgn hepsini birlikte mi demliypruz ? Mimarlık okudum civanperçemini makette ağaç diye kullanırdık bir gün içeceğim hiç aklıma gelmezdı ahahah
Hilaldgn Pamiramsi salama olarak alma hayıt tohumu… Açık kal .. kahvaltıdan sonra ve uyumadan önce .. ayrı ayrı iciyordum