Ayselloz Bir hafta sonra doğum yapacağım inşaallah. Bebek arabasına karar veremedim. Ortalama 10 bin tl bütçeye göre çift yönlü pusetli bebek arabası önerir misiniz elele Mido 2 almayı düşündüm ama kalmamış
Babymom07 Ayselloz yoyko city seyahat sistem aldık daha gelmedi 8 bin küsüre almıştık şimdi 11 olmuş trendyolda nasıl bilemiyorum ama çok araştırdım baya güzel görünüşü duruşu :)
melsaanne Drfatma merhaba üstünden çok zaman geçmiş ama memnun kalmış mıydınız arabadan ben de düşünüyorum da
ngksu Ben prego solo aldım pusetli travel diyede geçiyor kabin boy özelliği de var valiz gibi çekmeli ve çok hafif bütçenizd de uyfun sadece çift yönlü değil
OktaycanveAnnesi Ben britax römer aldım indirimdeyken 12.500 e geldi şuan 15 civarı vardır herhalde ama römer tartışmasız iyi
OktaycanveAnnesi Ayselloz e bebekten almıştık şubat indiriminde ama bak şuan e bebek sayfasından baktım 15 bin tl den 10 bine düşüyor kaçırma alacaksan gerçekten uzun ömürlü Britax römer strider m bebek arabası diye geçiyor ben navy renk aldım
Drfatma Ayselloz ben hepsiburadadan almıştım 2 bin tl gibi bir indirim vardı, yorum da yaptım oradaki ürüne tek benim yorumum var bir gün sonra elimdeydi garantisi de var. Satıcı minimoda
Gizem9688 Ebebekten joie chrome aldim. Joie gemm pusetle birlikte. Ama daha uygun fiyatli pusetle de kombinleyenler var
BabyAta Gizem9688 bende bu arabadan aldım çok memnunum. Pusetide baby plus snug modeli kullanıyorum hatta suan indirimde 1500₺ e bebekte
OktaycanveAnnesi Ayselloz puset de ayrı satılıyor araba 10 puset fiyatına bakmadım siz bi bakın biz memnunuz pişman olmadık
Gizem9688 BabyAta siz doğum yaptiniz galiba degil mi? Ben arkadasimda deneyip almistim zaten arabayi ama sizin de memnun olmaniz mutlu etti beni
busraaa57 @Ayselloz Prego lotus öneririm çift yönlü değil ama çok hafif pusetide var şuan ki fiyatı 8 bin sanırım