ekimannesi_ Şuan için hiçbir şey kullanmadım Hindistan cevizi yağı öneriyorlar ya da siz ne kullanıyorsunuz yarar bir şey var mı çatlamamak adına
yamanagihan ekimannesi_ 2 kere almıştım meşhur kremden düzensiz olarak aklıma gelince kullanıyordum ve baya ay geçiyordu aradan. Son ayda çatlagım oluştu beyazımsıydı ama sezaryen doğum yaptıktan sonra çatlaklar morumsu ve derin oldu. Boşa para vermeyin pahalıya en ucuzu neyse onu deneyin 🌸
Cosimaniehaus ekimannesi_ 20 haftanın içindeyim arada aklıma gelince hindistan cevizi yağı sürüyorum bir de bioderma nemlendirici krem. Cildim çok kuru ama daha çatlama olmazmış gibi hissediyorum ama bir anda çatlıyor diyenler de var. Kişiye göre değişiyor galiba bazıları bir sürü ürün sürüyorum yine de çatladı diyor, bazıları da sadece hindistan cevizi kullandım çatlamadı diyor 🤷🏻♀️
[silindi] ekimannesi_ ben 36 dayım ara ara vazelin sürüyorum çatlamadım daha bakalım ama çok da kasmayın genetik çünkü
Booksandcats Hindistan cevizi yağı sürüyorum aklıma geldikçe bazen de aloe vera jel sürüyorum ama çatlayacak olan da her türlü çatlar diye düşünüyorum memelerime de sürüyordum hafiften çatlak olmuş bile
gizemvatanseverbal Mustelanın kremlerini kullanıyorum. Çatlak kremi ve ve bakım yağını, memnunum. 4ince çatlağım oluştu. 35 haftadayım. Bence normal, takıntılı değilim sonuçta içinizden çocuk çıkıyor