cansudny 10 veya 11 ’li set alacaklara önerim; tinylamb sonrasında da yan ürünler için litle gustto diyebilirim. tiny lamb ürünlerini kesede gönderiyor. keseyi çok amaçlı olarak kullanabilirsiniz
Hlimee Anneoluyorumm00 instsgrsm da bi sayfadan aldım çok memnun kaldım Tavsiyem patikli pijama alın bol bol zaten kış bebeği olacakmış Zıbın da çok gidiyor altlarını çok çabuk dolduruyorlar ve üstlerine geçiyor
Minalina Anneoluyorumm00 kitikate den aldım 12 ki set ekstra pek bir şey almaya gerek kalmıyor onu alınca yaz bebeği olmayacağı için herleyi kullanırız diye düşünüyorum . Hani yaz bebeğinde bi atlet ile belki gün geçiyordur ama kış bebekleri bence öyle değil 🌸
Anneoluyorumm00 Minalina kuzum doğum yapalı 17 gün oldu bu eski post biri yorum yapmış ondan üste çıkmış 😊
DmlKyra Anneoluyorumm00 astral baby var hem Trendyol da hem de kendi web siteleri var ben ordan isimli yaptırdım hoş yani bence
Anneoluyorumm00 DmlKyra güzel günlerde kulan canım ,, canım ben doğum yapalı 17 gün oldu bu eski post yorum yapmışlar ondan üste çıkmış
Ececikko Anneoluyorumm00 civilden takım alabilirsiniz hem uygun hem çok kaliteli önlük eldiven alt üst şapka şeklinde takımlar var ayrıca takımı örtüsünü de satıyorlar
Akkdkxjdndbn Anneoluyorumm00 özdilekten ailem almıştı, çok memnunum . 10 lu daha iyi battaniyesi tulumu felan hep içinde