Melikeky Kızlar kasılmalarım sancım oldugu için doktor günde 2 tane magnezyum içebilirsin dedi ama ismini sormadım normalde magosit içiyordum bu ilaçtan günde 2 tane içen varmı acaba içsem bi sıkıntı olurmu ?
1998_irem Melikeky canım o ilaç bi işe yaramıyor doktorum bile bana başka ilaç yazdı devlet karşılaamıyo ama gayet sağlam bi magnezyum memnun kaldım tek içiyorum memnunum magosit etkisiz maalesef
buseyusuf27 Melikeky bnn dun 2 ye cıkardı doktorum sabah akşam al dedı bnde gece ıcıyordum sadece gunduz kasılmam olyodu ozmn 2 yapalım dedı
Melikeky Minigiim-vebenn52 benim yetmiyor galiba ikiz gebelik oldugu için belimde çok ağrıyor ve ara ara sancımda oluyor geçenlerde kanamam da olmuştu ama yatıyorum evde şimdilik o yüzden iç demişti ama kararsız kaldım ozaman içsem bi sıkıntı olmaz heralde sizede demiş çünkü
Melikeky Yasminnnnn sabah akşam olarak mı içiyorsunuz ozaman bende içiyim bişey olmuyo demekki bel agrısından öldürcek beni yoksa valla biraz daha dayandak iyi olur inşallah 😕
Kubbbpekcanli Sabah akşam iciyorum. İlk başta sadece sabahları iciyordum. Bacaklarimda kasılma başlayınca 2 ye çıkardık. İçin tabii ki Dr onerdiyse
Melikeky Kubbbpekcanli evet benimde bu hafta kasılmalarım ve bel agrım çok arttı ozaman bende içim de inşallah işe yarar teşekkür ederim 🙏
Melikeky 1998_irem evet dedginiz gibi olabilir siz hangisini kullanıyorsunuz olmazsa bende ondan alim kasılmalara falan iyi geliyormu peki
1998_irem ilknur_cinar1 ocean extramax kullanmaya başladım ve cidden faydasını hemen gördüm düzenli içiyorum
Melikeky buseyusuf27 işe yaradımı peki sizde bende dün akşam yatmadan 2. İçtim ama sabahta 1 tane içtim bakalım inşallah işe yarar bazı kişilerde çok etki etmemiş ama bize olur inşallah
Melikeky yenidenanne34 teşekkür edwrim sagolun 🙏 içtim dün 2. Bakalım işe yarar inşallah. sizin kullandıgınızda mı magosit di ?
yenidenanne34 Melikeky evet magosit verdi banada ama ben 1 tane içiyorum. Kasılmalarım oluyor diye verdi