Zeros24 Merhabalar evim dubleks yatak odamın olduğu katta başka oda yok aşağı katta diğer odalar. İlk 1 - 1,5 yaşına kadar yanımda yatırsam daha sonra ona çocuk odası yapsam sıkıntı olur mu ya da şimdiden mi yapılması lazım yardımcı olabilir misiniz
GuzelMelegimm Zeros24 kızım 4 yaşında hala beraber yatıyoruz. Tavsiyem yatabildiğiniz kadar beraber yatın. Onlarla yatmak öyle güzel ki. Hem onlar için de güven verici. Mis kokusunu içinize çeke çeke uyuyun. Ben çok karşıyım minicik yaşta oda ayırmaya. Çünkü çok çabuk büyüyorlar. Onlara doymak imkansız ❤
Booksandcats Ben fiyatlardan dolayı yaptım bebeğin odasını büyük bir montessori yatak 3 kapaklı dolap bir de şifonyer aldım evde de sallanan sandalyemiz vardı boş bir odam da vardı hepsini hazırladım. Doğunca yanımda yatar bir süre diye düşündüğümden de sallanan ahşap bir anne yanı beşik aldım. Fırsatınız varsa odanız da müsaitse ben hazırlayın derim ben alalı 1 ay oldu şimdiden üstüne 20bin lira gibi bir fark koymuş mobilyalar
Zeros24 GuzelMelegimm daha çok ayrılmak zor olmayacak mı peki ben onu düşünüyorum sürekli ve farklı katlarda olacak olmamız beni çok tedirgin ediyor
GuzelMelegimm Zeros24 büyüyünce aklınız kalmaz en azından. Kendi başının çaresine bakana kadar yatın beraber nolcak sanki ☺