JeyranAhadova Selam kızlar. 32+2deyim. 2/3gundur agrılarım vardı. En chokda geceler, uyuyamaz hale gelirdim. Doktorumla konushtuk, ben bashka shehirdeyim. Orada bir doktora git dedi. Baya sertleshme oluyordu, agrı veriyordu, surekli tualet ihtiyacı. Bebegin kalb atıshına baksınlar. Baktı chok iyi MASHALLAH. amma bashı olması gerekenden biraz ashagıda. Korse takmamı, chogu zaman yatmamı soyledi. Doktora soyledim oda onayladı. Bu zamanlarda bash ashagıda olunca, erkenmi dogum oldu? Kimde ne oldu? Birde bebek onden gidiyor, doktor elini karnıma vurunca dedi bu ayından buyuk gibi)) Oyle dedim😅
JeyranAhadova Birde dehshet bacak agrısı yashıyorum, oda bebek bashı ashagıda o basıyor dedi. Sanki bacagım( en chok da sag taraf ) yerinden kopacak agrıdan bazen.
Seten Bende 32 haftalığım 28 haftalıktan itibaren hep başaşağıda geçen hafta değişik renkte bir akıntı geldi hatta gittim doktora bir sıkıntı Yok dedi erken Doğum riski kanala girerse çocuk ozaman oluyormuş ama dikkat et dedi ve her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne vuruldum ama şuan aynı şikayetler bendede var gece uykusu die birşey kalmadı artık
JeyranAhadova Asıl randevum 18ı ayın. Amma doktorum 1 hafta erken gel dedi. Rahım agzı uzunlugu falan olchelim. hem bebek ayından buyuk, hem bashı yerinden ola bileceginden daha ashagıda diye. Sizde cinsiyyet ne? Sag/salim kucagımıza alalım, İNSHALLAH!🥰