myavocado 3_oglan_annesi ay sorun doktora gitmeden önce, çıkmış ise gidersiniz, biz ne bilelim çıkıp çıkmadığını
Drfatma Dilarac evet ama aynı zamanda tiroid hormonu ya da vücuttaki diğer hormonlar gibi gebelikte salınan bir hormon, pap a da aynı şekilde salınan bir madde
myavocado 3_oglan_annesi cevap vermiyor ne demek ya, sonuç bölümü vardır illa ki bir şekilde öğrenilir sonucun çıkıp çıkmadığı, ona göre randevu alınır. Benim çok bilmişliğimi düşünene kadar, yaptırdığınız testin sonucunu nereden alacağınızı sorsaydınız
3_oglan_annesi myavocado sorun şu bu testin dewami varmı diye sonuç nedir demedim bu çıkan sonucun dewami varsa cikmamissa boşa gitmeyim diye soruyorum hani yapan varsa illaki açıklayan olur diye
3_oglan_annesi myavocado bak cnm dewlete gidyrum bağlıyorlar snra dönüş yapmıyorlar bnde haliyle bu testin sonucu bu kadar mı diye merak edip buraya atıyorum ki illa ki bu testi yapan vardr diye sonuç nedir diye sormadım bu sonuç bu kadar kısa mi dewami varmı diyesanirdam grafik şekilde çıkıyormuş oda doktrun ekranına neyse yinede teşekkürler