mavisevdamm_m Arkadaşlar merahaba ben Düzce’de oturuyorum detaylı için doğu beye gitmeyi dusunuyorum giden var mı?
curlysister mavisevdamm_m doğu bey perinatolog olmadığı için detaylı ultrasona ona gitmemelisiniz bence
Elus mavisevdamm_m düzce üniversitesine gelmiştim bende memnun kalmıştım kızımda. Perinatoloji olması çok önemli
mavisevdamm_m Elus canım yeni gördüm kusura bakma.. perinotolojiye nasıl randevu aldın kaça yaptırdın
Elus mavisevdamm_m o zaman 1000 1500 arası bişeydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi sen kaç haftalıksın canım. Düzce üniversitesini arayıp almıştım. Şimdi 14 haftalığız doktor şimdiden al dedi hatta. Orayı önerdi bu doktorumda
mavisevdamm_m Elus şu an 18 haftalık oldum arayınca acmiyorlar ki telefonu o yüzden merak ettim randevuyu nasıl aldığını
kubraanil93 mavisevdamm_m ben düzcede güneşli diye özel bi hast. Yaptırdım boludan geldim oraya 1500e yaptırdım bisorun çıkmadı çok şükür tavsiye edebilirim 😊
mavisevdamm_m kubraanil93 güneş tıpta radyoloji çektiği için onu istemiyorum dedi doktorum canım yoksa bende oraya gidecektim