Ebru1234 lidyamom cok duzenli degil adetim bazen 2 gun erken bazen 2 5 gun arasi gecikmeler yasiyorum.
Merve-metin myangelson yumurtlama gününü mü sayıyoruz canım çatlamayı mı peki ? Benim bazı belirtiler sanki var ama çokta üstüne durmak istemiyorum psikolojik olabilir diye düşünüyorum
Ebru1234 myangelson düzenli adet olmuyorum gecikmeler yasiyorum. Supheli iliskiden 12 gun sonra yapsam cikar mi yani
myangelson Merve-metin ben yumurtlamadan itibaren sayıyorum canım en geç 17. Gün adetim geliyor. Yumurtlama üzerinden 14-17 gün derler ama bende öyle sayıyorum canim
Merve-metin myangelson yumurtlama itibariyle sayarsam o zaman bugün 11.günüm 2 mayısta yumurtlama gördüm bat 16-17 Mayıs gibi canım bir yanım yap test diyor diğer tarafta çıkmayacak yapma diyor çok arafta kaldım
myangelson Merve-metin yapma bence canım 14. Gününü bekle. Benim de pembe lekelenme gordugumun üzerinden 6 gün geçmiş 😂😂😂
Merve-metin myangelson tamam canım bekleyim zaten 14.gün ayın 16sına denk geliyor bakalım o gün adet olmazsam eğer yaparım test en azından net olur adet olursam da boşuna moralimi bozmamış olurum senin o lekelenme bence yumurtlamaydı canım
myangelson Merve-metin aynen canım en iyisi öyle bence de. Ay inşallah güzel haberlerini duyarız yaa 😍😍
myangelson Ebru1234 evet denk geldiyse çıkar. Ama adetiniz düzensiz ise ovulasyon testleri öneririm veya gün aşırı ilişki 😊
Ebru1234 myangelson aslinda 2.yi henuz düşünmüyordum vermem gereken kilolar var malesef 97 kiloyum 😔 olursada rabbim boyle uygun gormustur