Busraltn merveoflu amin inşallah benimde bugün 5,67 çıktı yani artık herşey normale döndü. Sadece yumurtlama gününü bilmiyorum cumartesi kesildi kanamamda artık hayırlısını versin rabbim 🙏🏼
Kkaraduman_ Busraltn ben hiç doktora gitmedim çünkü kimyasal gebelik geçirdiğimi bilmiyodum bu bitaz tahmin aslında
Zeyciikk @Busraltn ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim zaten kimyasal olduğunu adet gecikmesi üstüne kanamam başlayınca öğrendik. O kanamam bittikten sonra tekrar denedik ve hemen hamile kaldım şubatta🥰🤍
Busraltn Zeyciikk ayy ne güzel şeyler ya🤗 bende heyecanlıyım umarım güzel şeyler olur. Yumurtlama tarihimide bilmiyorum hesaplar karıştı hep 🤦🏻♀️
Senamstf Busraltn Kubratntklu merhaba. Bende de kimyasal gebelik olduktan sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim. Hangi ilacı kullandınız acaba ? Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz zaman mı başladınız ilaca
Kubratntklu Senamstf merhaba coraspirin kullanıyorum onu kullanarak hamile kaldım hamilelik öncesi başladım folik asit ve aspirine
Zeyciikk @Busraltn ben kanamanın başladığı ve bittiği tarihi baz alarak ilerledim öyle hesapladım yumurtlama tarihini 😂 doğru mudur değil midir bilmiyorum ama tutmuş demek ki😅
Busraltn Zeyciikk hadi inşallah benimde 2 mayısta başladı kanamam bakalm normalde 28 günde bir regl olurum şuanlık bu hafta yumurtlama gözüküyor 🤗
Kubratntklu Busraltn hayır değişmedi test kullandım zaten kanamam 8inde başlamıştı kimyasalda 21-22 gibi yumurtlama oldu
Busraltn Kubratntklu anladım. İnşallah benimde değişmez. 29 nisanda lekelenmelerim başladı 2 nisanda kanamaya döndü bakalım nasip kısmet 🙏🏼🙏🏼🤗🤗