Aysegulmutlu97 Sorum yukarıda kızlar kilolu hamilelik yaşayanlar hariç çünkü arkadaşlar sizin doğuma kadar 9 kilo almanız lazım yanlış anlamayın lütfen sonra 1,2 kg aldım yazıyorsunuz nasıl yani diyoruz. Boylarınızda yazarmısınız muhabbet sohbet
tamamdanolmuss Aysegulmutlu97 boyum 170. Hamile kaldığımda 65tim. Kusmaktan 5 kilo verdim. Şimdi ise 62-63 çıkıyorum. 18+3 haftalık hamileyim
Tugcev Aysegulmutlu97 22. Hafta, 1.52 boy 66 kiloyla hamile kaldım. +2 şuan Benim çok kilo alma lüksüm yok mesela. Gebelikten önce hızlı bir kilo alma dönemim olmuştu veremeden hamile kalmıştım 45 kiloyla hamile kalıp 15-20 kilo alan arkadaşlara çok kilo almış gözüyle bakmıyorum. Onun 15 kilosu benim 5 kilom 😂 hatta daha fazla
Zafse Aysegulmutlu97 bende malesef kilo alma döneminde hamiş kalmis bı annisim 1.76 91 kiloyum şuan 82 ile hamiş kalmıştım 34 haftaym suan
Aysegulmutlu97 tamamdanolmuss Allah kurtarmış canım kusmadan dolayı ben 3 hafta çektim ama yine kg aldım Şuan 20 haftalığım 5 kg aldım 180 boy 69 ile hamile kaldım 74 üm ikinci gebeliğim ilkinde 27 kg almıştım 😂 ama doğumda 15 kg birden gitti sonra hamile kaldığım kgdan sahada düştüm
Aysegulmutlu97 _ozlmm için rahatlasın kız ben ilk hamilelikte 27 kg aldım doğumda sadece 15 kg gitti sonra hamilr kaldığım kafan aşağı düştüm 😂
Aysegulmutlu97 emirtimr1 çok iyi bence ben 20 haftalığım 5 kg aldım ama boyum 180 hamile kaldığımda 69 tüm 74 oldum kusmada 2-3 hafta az olacak şekilde geçti
tamamdanolmuss Aysegulmutlu97 valla şu aralar tokluk hissi nedir bilmiyorum gibi yaşıyorum 😂 sürekli bi acıkma oluyor 😂 en azından iyi ilerleeedim diii miiiğğ 😂😂😂
Serap_3 Aysegulmutlu97 ya öyle bende ilk dogumumda 23 24 kg almıştım doğum sonrası hemen verdim ☺️ sadece az kilo alanlara çok özeniyorum 😅😅
Hulo2105 Aysegulmutlu97 boyum 168 25+2 yim 7 kg aldım. 68.5 ile hamile kaldım 75.5 im. Sadece göbeğim çıktı bir de göğüslerim büyüdü. arkadan hamile değil gibiyim kol bacaklarım incecik.
1bebe1meow Aysegulmutlu97 23 haftalığım neredeyse 10 kilo aldım 1.65 boyum Bacaklarım bilekten beri çok kilo aldı ve kalçam 😂 çok da memnunum valla dua ile gelen bebeğimin bana kattığı her şey o kadar güzel ki kilolarım çatlaklarım hepsini çok seviyorum çok da beğeniyorum 🥹❤️