Melisaaltnblk Anneler merhaba ilk aylarımda cidden dikkat ettim kola cips va gibi abur cuburlar tüketmedim ama 26+1 olduk ve kola canım çektiği için günde 1 bardak tüketiyorum içenler varmış cips vs de canım çektiği için yiyorum ama kötü hissediyorum benim gibi dikkat etmeyen var mı acaba annemde her canım çekeni yemiştim kısıtlamamıştım diyor aslında ama
Hulo2105 Melisaaltnblk ye gitsin ya sürekli yemekdikçe asla sıkıntı olmaz. Bir keresinde canım ketçaplı cips istedi yemin ediyorum bir paketi nefes almadan yedim😂 onu yedim ya bir daha da canım çekmedi.
ezooezz Melisaaltnblk çok abartmadığınız sürece yiyin tabi ki. 17 haftalık oldu ilk 10-11 hafta dikkat ettim sadece sonrasında cips de yedim kola da içtim canım aşırı istiyor çünkü. Az az yiyorum ama
bhtrolcay Melisaaltnblk valla canım benim ikinci hamileliğim ilkinde de cips çekirdek kola yedim aynı dediğin gibi canım istiyoduu şimdide yiyorumm özellikle lays sade kalpp 😁
Mevlude_Sahin Melisaaltnblk 2 gebeliğim de de gebelik şekeri vardı. İkisinde de hamburger de yedim, sucuk, sosis, cips, kola da tükettim. Her gün değil belki ama hafta da 1, 2 yiyordum bir şeyler.
Gzmnur Bende 12+6 yım midem çok kazınıyor sofradan kalkıyorum 15 dk sonra acıkmaya baslıyorum normal mi bu durum?
ezooezz Gzmnur normalmiş. Hamilelikle ilgili tek sorunum buydu . 2 saatte bir acıkıyorum böyle deli gibi. Ara öğün yapın kendinize çerez yiyin kefir için meyve yiyin su için bol bol. Akşamları çok kötü oluyordum ilk zamanlar ekmek arası yiyordum sadece sonra abur cubura dadandım sanırım 2-3 haftadır normale döndüm gibi. Şu an 17. haftadayız.
Emel5805 Gzmnur yaa aynısı bende var çok kötü bişey ve aşırı gaz problemi var beni mahvediyor ne zaman geçer kii
Mucizemses Mevlude_Sahin gebelik şekeri olduğu halde mi yediniz onları Bende de gizli şeker çıktı sadece 3. saatteki sınırda çıktı doktor diyet verdi ama çok zor bende çok uyanmazsam bişey olur mu ki diye düşünüyorum
ggganlar Emel5805 bende öyleydim limon pekmez dondurulmuş meyve ile tatlandırıp içmeye çalıştım pipetle içtim çoğu zman
ezooezz Emel5805 tatlandırmaya çalış bal limon vs falan bir de yudum yudum içmeyi dene ben öyle daha rahat içebildim . Ay gerçekten ne zormuş analık su bile kokar mı insana kokuyormuş 😅
Emel5805 ezooezz ahhh hiç cnm istemiyor birde ne içsem yesem aşırı gaz olarak bana dönüyor açlık hissi ayrı çok yorucu yaa Allah yardım etsin hepimize
-Nur-altinok- Melisaaltnblk bende yiyip içiyorum bi sorun olmaz bence sonuçta 2,5 lt içmiyoruz ya nefsimizi körleyecek kadar
ezooezz Emel5805 aynı şeyleri yaşadım hep 12. haftadan sonra azalmaya başladı ama yavaş yavaş. Umarım çabucak geçer seninki de