izobellaaa-_- susaMom_ canım şöyle söyleyim biz komple uzunuz kardeşim 1.90 ben 1.70 den uzunum minyon doğan oğlum Şuan yaşıtlarından çok çok uzun 😃 kilosu da öyleydi çok zayıf doğmuştu ama 4 kilo doğanlar ile aynı kiloya ulaştı 1.5 ayda hiç bir sıkıntısı olmadı şükür 😊 8 aylıktı Burada
susaMom_ izobellaaa-_- Ay maşallahh Allah sahibine bağışlasın 🥰 Allah nasip ederse benimde kız bebeğim olacak bakalım sağlıklı olsunlar da
gizemvatanseverbal Melisdila gebelik şekerim var, diyet yapıyorum ama şekerimden dolayı kilo alıyor. :(
izobellaaa-_- Leylasezerleyla bende şeker yok şükür ama öyle iri bebek falan da demedi sana dedi mi acaba
Leylasezerleyla izobellaaa-_- yok yok iri demedi diyete uyduğun çok belli dedi doktorum .Normal bir kilo yoksa şeker kaynaklı bana kesin derdi doktorum.
karagozzeynep21com [silindi] aynıyız 33+1 1800küsürlerdeydi normal minyon vs dedi dr. Sizinki şimdi nasıl veya doğduysa kaç kilo doğdu
[silindi] karagozzeynep21com en son 35+2de gittim.2590 olmuştu.şu an 36yım bilmiyorum.haftaya gidicem
gizemvatanseverbal Melisdila maşallah, ben o haftalarda bebeğin gelişimi için süt, yumurta, yoğurt, avokado, kuruyemiş gibi ürünleri daha çok tükettim. 💐 sağlığı yerinde mi bebeğin?
Melisdila gizemvatanseverbal bendr hergün cevizli kaşarlı salata bol yeşillikli ve nesguikli süt muz tüketiyorum multivitamib hapı kullanıyorum sadece