izobellaaa-_- 6hilal_akin1 evet 🥲 çok istedim normal doğum olmadı Buda mecburi sezaryen zaten 2 yıl olmadı çünkü 19 ay önce oğlum dünyaya geldi
6hilal_akin1 izobellaaa-_- Allah bağışlasın benimde ilk gebeliğim sezeryan istiyorum inşallah doktorum yapar
karagozzeynep21com [silindi] aynıyız 33+1 1800küsürlerdeydi normal minyon vs dedi dr. Sizinki şimdi nasıl veya doğduysa kaç kilo doğdu
izobellaaa-_- Pamuk yk canım takmıyorum zaten biraz durunca koku ve bende pişik yapıyorum regl olurken bile bez koyardım
izobellaaa-_- [silindi] bana da ayrıntılı da demişti ilk sefer minyon bir bebek diye öyle de doğdu ama Şuan yaşıtlarından uzun kilolu bence gen ile alakalı doğduktan sonra daha önemli aslında
Bulutsevdasi izobellaaa-_- gayet iyi dedi. Ama ilk kızımda 32 de 2700 dü. 4 kg doğdu. Doktor bu bebek için ise haftasına göre uyumlu ama minyon bir bebek olacak dedi
Bulutsevdasi izobellaaa-_- aynen katılıyorum. Bebekler doğduktan sonra çok hızlı gelişiyor. Önemli olan sağlıklı olmaları. 1800 kg 34 hafta doğan bebek gördüm. Önemli olan solunumu kendileri yapabilmeleri. Kilo yüzünden bebekler küveze girmiyorlar
izobellaaa-_- Bulutsevdasi evet biz de de birinci çocuğa minyon dedi şimdiki çocuğa da iri diyor bakalım ama ilk dediği dopru çıktı aynı doktora gidiyorum çünkü 32 gafta da 2700 çok iyi ama😀