Htctsbk Hanımlar aşırı mide yanması var ilaçta fayda etmedi bu durumu yaşayanlar nasıl baş ediyorsunuz?😞
iremby Htctsbk hangi ilaci kullandiniz? Salatalik 3 4 tane tuzlu bir sekilde yemek iyi geliyor. Rennie iciyorum birde cok gecmeyince
Bhr075 Htctsbk Kaç haftalıksın canim, bende 37 haftalığım sabaha kadar migde yanması ve bulantıdan uyuyamadım sut ısıtıp içtim geçmiş çok şükür uyuya kalmışım uyandım hala var😤🥺
Htctsbk Bhr075 26 haftalık aynen yatıyorum kalkıyorum aynı ağrı geçmiyor. Şimdiye kadar olmamıştı hiç birden oldu ilaçla fayda etmedi
Muzikci Benim de sürekli oluyor geceleri dayanılmaz özellikle rennie kullanıyorum çok kötü olduğumda şurup olanından o biraz hafifletiyo gece de başımı arkaya dopru uzatıp geçmesini bekliyorum 😓
Zuzu97 Htctsbk ah bu mide yanması geçmek bilmiyorki 21+5 haftalık hamileyim 2-3 gündür başladı mide yanması🤦🏻♀️🤦🏻♀️süt içince biraz rahatlıyorum
FindiksMom Bende de oluyor böyle sanki boğazıma kadar gelip yanıyo ben elma ve ayva faydalı diye duydum ayva yiyorum biraz rahatlatıyo bi deneyin derim