Edafil şimdi o konu hakkında bilgim yok ama bende başımdan geçen şöyle bir olayı anlatmak isterim. Üniversite hastanesinde eski tip cihazlarla rahim filmi çekildi bana işlemi asistan doktor yaptı böyle adet sancisinin bir tık üstü bir sancı hissettim derin nefes alarak kendimi rahatlattim. Sonra kalktım üzerimi giyinmek için sonra benden baya yaşça büyük birini yatırdılar bı 10 yaş vardır diye düşünüyorum baya büyüktü çünkü. Her neyse kadın yattı daha adam o aleti yeni sokacak kadın bir bagiriyor bir bagiriyor şok oldum doktor dedi ki hanımefendi daha birşey yapmadık işleme başlamadık aleti sokuyorum sadece neden bağırıyorsun dedi. Başka bir kız da işlem için hazırlanıyordu ben lavabodan çıktım kız diyor ki ben cektirmicem çok korkuyorum gidicem falan dedim bende şimdi çektirdim sesimi duydun mu hic korkma derin nefes al bir sıkıntı olmuyor dedim. O kadınla baya uğraştılar kendini kastigi için çok acı çekmiş sanırım. İşlem esnasında bagirsa bir sıkıntı var kist miyom vs var diyecektim ama daha en başından olunca korkudan kendini kastı diye düşünüyorum.
Bu çatı muayenesinde de kendini kasmamak da çok önemli canı acıyan da duydum ama kendini kasarak daha çok canı yanan da. Bence korkmayın kendinizi kasmayın