Bucuruk85 Kızlar 23 haftalığım geceleri bi gram uyuyamıyorum yatakta dön dön sabaha kadar artık çatlamak üzereyim uykusuzluktan.kaslarda ağrı sersemliklik ve gerginlik oluyor bu yüzden çok sinirli oluyorum işin kötüsü gündüzde dalamıyorum sizlerde uyku problemi yaşıyormusunuz bu sorunu aşmak için napıyorsunuz
Nursen21 Bucuruk85 24 saat uyumuyorsunuz ? Uykusuzluk Benin’de deli ediyor eşimle hep tartışıyorum onu öldüresim var Valla bende bunaldım
Kumral60 Bucuruk85 bende 33 haftaligim suan gozumden uyku akio ama oturuyorum yatakta bir türlü dalamıyorum.
1850 Bucuruk85 uykusuzluk hormonal . Hafta ilerledıkce daha da artıyor. Vücut kendısını dogum sonrasına hazırlıyor. Uykuya dalmak problem. Hafta ılerleyınce tuvalete sık gıtme de artacak suan 35+6 daym yarım saatte bır tuvalete gıdıyorum geece. Tam uykuya dalıyorum tuvalet gelıyo. Idare etmek zorundayız malesef. Ama ıyıce uykunuz gelene kadae yataga yatmayın. Kıtap okuyun süt ıcın ılık duş alın bunlar uykuyu daha kolay hale getiriyor
Yalinn8 Bucuruk85 hem de ne problem! 29 uz ama senin zamanlardan beri var malesef erken basladi, zirt pirt dönmeler, agrilar, dalamamalar..vs.ki hamile yastigi da dahil 5 yastikla yatiyorum bi dee😕
Zeyzeyyet Biraz erken baslamis uykusuzluk.38.haftadayim artik oturarak siziyorum uyumak azap. Ilik dus almayi deneyebilirsin yataga girmeden.bana fayda ediyordu bebisim daha kucukken.
Kuzeybolat Ayni dert bende de var bende uyumadan önce birseyler okuyorum gözlerimi yoruyorum bi kase de yoğurt ye yatağın içinde de kendine güzelce yer yap uyursun
maziz Ben de 30. Haftadayim yenibasladi uyuyamiyorum bi turlu rahat edemiyorum her yer bana batiyo sanki sirt agrisi ayri Gobegim de cok agir hissediyorum arkami donmek.bile bikac hamlemi aliyor yatarken 😅 ilik dusu denicem
Mrvesrkn Bucuruk85 sana tavsiyem öğlen ezanından sonra yat uyursun o zman hem şifa uykusudur bende gece uyuyamıyorum kahvaltımı yaptıktan sonra öğleden sonra bi saat uyuyorım o kadar dinç kalkıyorum ki
Bucuruk85 Mrvesrkn sorun da o ya gündüz yatıyorum kafama battaniye çekiyorum yine uyuyamıyorum uykum var aslında ama dalamıyorum