Aerithma Hilaldabaan sırt üstü otururken bacak bacak üstüne atmayı deneyin oluyorsa doğum başlangıcı değildir.. Bacaklarınız birleşmiyorsa doğum başlangıcı olabilirmiş. Bunu da arkadaşım söylemişti bana dene bunu sancın ağrın olduğunda diye. Bende henüz böyle bir şey yaşamadım.
Hilaldabaan Aerithma atabiliyorum ya zaten burda anlatılan doğum sancıları gibi sancı da yok sadece yürürken acı ile ağrı karışık şeyler oluyor ama oturunca yok mesela kesiliyor
myangelson Hilaldabaan acaba doğum mu baslayacak ki hastaneye gitme ihtimalin varsa bir git bence canım bilemedim bende ya
Hilaldabaan myangelson Bekliyim dedim geçmezse ama böyle doğum sancısını burda anlatıyorlar ya hiç öyle bir ağrımda yok belden kasıklara giren belki de kanala girmeye çalışıyordur diye düşünüyorum benim oğlan bir acayip 27. Haftamda erken doğum riskinden hastahaneye yattım şimdi de gelsem mi gelmesem mi yapıyor bizle dalga geçer gibi 😂
myangelson Hilaldabaan evet doğum sancısı baya farklı yerinde duramıyorsun 🥲 bakalım bir duşa gir istersen ılık bir duş belki iyi gelir veya tam tersi sancı başlar. 😅
Aerithma Hilaldabaan yorulmuş olabilirsiniz o zaman. Bebekte hazırlık yapıyor olabilir. Dinlenin devam ederse doktorunuza danışın.
Hilaldabaan myangelson Bir yanım doğurmak istiyor bir yanımda nasıl korkuyor doğumdan 😂deneyeceğim şimdi onu
Hilaldabaan IS_Z valla bir anda oldu geçmedi hala daha devam ediyor ama bu sadece yürüdükçe oluyor canım oturunca değil
Ozgednc Hilaldabaan Ayağa kalinca basınç tarzı birşey hissediyorsan alt bölgende kanala yerleştiriyor olabilir kendini
Hilaldabaan Ozgednc evet özgem ya sanki kafası fırtlayacakmış gibi bir şeyim yoktu bekliyordum öyle doğumu zaten sadece üç dört gündür belim çok şiddetli ağlıyordu mide yanmalarım artmıştı gece sağdan sola bile dönerken acı çekiyor dum sabah kalktım yine normal ağrılar sonra bir anda bu belirdi sen nasılsın kuşum iğneyi bulabildin mi asıl
Yavru-kus Hilaldabaan yok ağrılarım o şekilde başladı daha doğurmadım ama bu 2 gündür daha yoğun baslı hissediyorum
Hilaldabaan Yavru-kus Siz kaç haftalıksınız benim üç dört gündür çok deli bel ağrılarım vardı ağlıyordum resmen yataksan sağa sola döneniyorsun bugünde bu çıktı meydana bir haftadır evde zombi gibi geziyorum uykusuzluktan
Selbi777 Hilaldabaan Sanki bebiş doğum kanalına yerleşmiş ondan o ağrı ☺️ bir anda mı oldu? Bende bekliyorum yerleşmesini
Hilaldabaan Selbi777 Evet evet hiç bir şey yoktu normal öyle her zaman ki bel ağrım falan vardı mide yanmam öyle çamaşır attım katladım bir anda girdi o hissiyat sonra yürüyemiyorum işte 🥹
myangelson Hilaldabaan içerde kalmayacak mecbur çıkacak haha😂😂😂 olsun yaparsın Allah’ın izniyle çok güzel kolay geçer 🤲🏻🧡
Hilaldabaan myangelson Amin amiin inşallah doğru diyorsun öyle de böylede çıkacak içerden ama insan korkuyor bilmediği bir şey birde insanların doğum hikayeleri malum anlatmayı ve korkutmayı çok seviyorlar 😂
Ozgednc Hilaldabaan senin artık zamanın geldi kanala inerken o kemikler ayriliyor gibi olur. benimde son 4 gündür aşağıya baskı var belim kasığımda ağrı var kasılma ilacını kesti doktor çocukta aşağıya indi rahimde kısalmış doktor heran doğum da olabilir 37ye kadar bekleyedebilir dedi bakalım bugün bulduk iğneleri çok şükür akşam acile gidip yaptiricaz.
Selbi777 Hilaldabaan İnşallah su gibi doğumunuz olur 🌸, kötü şeyler düşünmeyin , vücudumüz bizden daha akıllı ne yapması gerektiğini bilir ,bizler yalnızca yardımcı olmalıyız bu süreçte , bebişinizi sağlıcakla alın en kısa zamanda🙏
myangelson Hilaldabaan aman korkutanlara takılma sen herkesin doğumu kendine özeldir. Ben mesela sezaryen doğum yaptım çok iyi geçti burada okuyunca mesela çok şaşırıyorum benimkinin alakası yok. İşte herkesin doğumu kendine özeldir cevrendekiler kötü geçtiyse senin öyle geçecek diye bir kural yok o yüzden iyi düşün iyi olsun 😊
Hilaldabaan Selbi777 Amin inşallah canım evet rabbim bize bunu vermiş bu gücü vermiş kadınlara inşallah bende bu durumu kolaylaştıra bilirim işte insan ister istemez korkuyor endişeleniyor ne yaşayacağını bilmediği için 🥹