Munevver_kaplan_33 Kubraakgn0 bilmiyorum bekliyoruz hala birşey yok tüp bebekte geç döllenme olayı olur mu ki
Mzzz Munevver_kaplan_33 tüp bebekte geç döllenme olmaz canım zaten döllenmiş yumurta koyuluyor embriyo haliniyle koyuluyor ilk idrarla denesin ilk 5 veya 10 dakika içinde çıkan sonuç doğrudur 3 saat sonra çıkan çizgi kuruma cizgisidir sende öyle olmamış belki ama istisnai durum bu
Munevver_kaplan_33 Kubraakgn0 bilmiyorum ben adet gecikmemin 2. Günü yaptım hicbirsey çıkmadı test de 3 saat sonra felan 2. çizgi belli oldu diğer gün kan tahlili verdim değerim 324 çıkmıştı inssallah gorumceminde vardır o kadar emek para heyecan inssallah boş gitmez
Kubraakgn0 Munevver_kaplan_33 İnşallah canım rabbim isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasın bende 3 gün gecikmeyle öğrenmiştim
Semakeles61 Kubraakgn0 kusura bakmayın evet karıştırdım ☺️ Munevver_kaplan_33 bu bayandı yazan görümcenizin sonucunu merak ettim kan testi yaptı mı
Kubraakgn0 Mzzz Anladım canım teşekkürler hiç tüp bebekle alakalı bilgim yok ben yine sağlıklı yumurtayla sağlıklı spermin koyulduğunu döllenme beklendiğini sanıyordum ama bi arkadaşımda birleştirilip sonra koyulduğunu söyledi ☺️