Busrahmet Dünden beri uyuyamıyorum düzensizim garip ruh halindeydim afedersiniz bir saat önce uzandım karnımdan çıt diye ses çıktı anlam veremedim ama ondan sonra az önce lavaboya kalktım bir tane koyu kırmızı leke vardı sonra kontrol edince el kesiği gibi kırmızı kan da geldi korktum yalan yok :) Duşa girdim şimdi bekliyorum ne yaşayacağımı bilmeden ..
Busrahmet Çok iyisiniz doktora yazdık ama iletilmedi sabah görecek sanırım bebekte hareketli içim rahat etti agrım falan olursa gideyim diye düşündüm hastahaneye
Busrahmet Uyudum doktora gitmedim Yazdım dönmedi Eşim işten gelsin başka yakın bi doktora gitsek mi diye düşündüm nstye girerim hem
Busrahmet Bebek Doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş doktor yüzde seksen girmesi gerekiyordu dedi ama suanda da girmeye çalışıyor olabilir dedi nstde agrı çıktı son dk o yüzden alttan muayene etti ve ilk olduğum alttan muayeneden farklıydı doktor zorladı biraz kastım çok acıdı doktorda istersen bu hafta sezeryanla aldır dedi normal Doğum yapabileceğine emin olamadım dedi çok kastıgım için Açılmam yok . Ama nişan geldiği için bir iki güne Yada bir haftaya Doğum gelebilir dedi
MerveGmss Busrahmet sen ne düsünüyorsun ama bzen bebekler doğum anında bile dönüyomuş belki daha dönecek normal doğum için biraz daha beklemek daha mantıklı değilmi