seymaa7 asell13 merak etme beşik olsa da yatmayan yatmıyor benimki sabahtan akşama kadar pusetin içinde bende başında onu sallıyorum bi orda güzelce uyuyor😂
Rabiul asell13 benim park yatağım var ama alanım çok dar beşik bana çok iyi oldu küçük olduğu için salona da taşırım müziği biraz fazla sadece ayarlama yapamıyorsun ama onun dışında çok güzel
asell13 Rabiul bende salona ytak odasına terasa taşınsın istiyorum ama bi yandan da olmuşken otomatik sallansın dedim pratiklik iyidir 😅
asell13 mom_42 görümcemde var ondan al kullan dedide beşik ayrı anakucağı ayrı sallanan olmasın dedim bi beşik sadece sallanan olsun yeter diye düşündüm
mom_42 asell13 tabii siz bilirsiniz fakat bizim işimizi ana kucağı olan gördü misal şuan onda sallanarak uyuyor beşik olanı belki daha iyi olabilir ☺️ bizde beşik fazla olduğu için bunu tercih ettik ☺️
Mervepera asell13 ben aldım park yatak gibi olab elektrikli modelini ama daha kurmadım bence aşırı mantıklı normal sepet vs alınacagına bu daha iyi 😁 Nova 3 in 1 diye geçiyormus
asell13 Mervepera yani banada mantıklı geldi evde kuru kalabalık istemiyorum 7 sene sonra tam rahata toplu düzene alışmışken her yerden bebeğin eşyaların fırtlaması bize zor gelecek bari abartmayalım 😂😂😂😂
Mervepera asell13 heryer oyuncak olacak hazır ol🤣🤣🤣 2 bebisim benim ona aldım ben kızım 2 yasında her yer herr yer oyuncak 😓🤣
cgnduru asell13 bende elele kullandım otomatik memnundum. 2. Hamileyim 3 buçuk ayım kaldı yeniden cikaricam 🤣
cgnduru asell13 aynen hiçbir şeyi dagitmadim zaten kiziim 1 buçuk yaşında 6 aylık hamileyim 🤣🤣 3. Olursa birde yine saklarim 🤣
Tutaste_ Rabiul ayy Allah razı olsun 😀😀aradığım beşiği buldum biraz tuzluda inşallah alabilirim boyutları nedir acaba 🥹🥹🥹
Rabiul Tutaste_ açıklamasında yazıyor canım boyutları bende ölçmedim ama muhtemelen 5-6 aya kadar yatabilir 🤷🏼♀️ oturma pozisyonu da olduğu için mama sandalyesi olarak da kullanılabilir yani oturma pozisyonunda 18 kg kadar taşıyormuş yaklaşık 3 yaşa kadar
Tutaste_ Rabiul aa ne güzel valla otonom beşik 😀 benim yerim çok dar valla iyi oldu gördüğüm 80 e 45 miş gayet iyi