Derennn700 Merve-metin doğru söylüyorsun canım sen yarın sabaha yapacaksan yaparım bende diğer gün dersen diğer günü de bekleri
Derennn700 Merve-metin bende regl olacakmışım gibi ağrı var canım negatif görüp üzülmekte istemiyorum bilemiyorum
Merve-metin Derennn700 canım çok şiddetli karın ağrısıyla uyandım ben adet olacakmışım gibi bence test için gecikmeyi bekleyelim üzülmeyelim ikimizde
Merve-metin Derennn700 canım gecikme olursa yaparız bende şiddetli karın ağrısıyla uyandım böyle heran sökülecekmişim gibi yapmadım o yüzden gecikme olursa yaparız üzülmeyelim ikimizde
Derennn700 Merve-metin doğru söylüyorsun kuzum bende yapmadım üzülmek istemiyorum bende de sökülecekmiş gibi ağrı var
Esrakzly Derennn700 merhaba bende jeli almak istiyorum ne kadara aldiniz birde yan etkisi oldu mu ne kadarlık evlisiniz
Derennn700 Esrakzly canım ben geçen ay almıştım sanırım 8 tane var kurunun içinde 500 lira gibi bir fiyattı ben yan etki yapmadı sadece ilk sıkışma hafif yanla oldu o da bence normal
Merve-metin Derennn700 evet canım ağrım olmasaydı yapacaktım ama sabah bi kalktım şiddetli ağrı var dedim ben sökülürüm bi kaç güne deyip yapmadım üzülmek istemiyorum çünkü en iyisi gecikirse o zaman yapmak
elvangnc Kizlar bisey sorucam normal dongume gore adete 4 gun var ama yumurtlamaya gore 8 Durum soylejj adet bel agrisi cekiyorum yumrtlamaya goreyse adet bukadar erken olmazdi daha erken adet olablrmiuyim ki🥹
Kbraenes28 elvangnc bence adet tarihinde değişibilir stres falan oluyo insan hava değişimi falan erken veya geç olma ihtimali olablir
Kbraenes28 Dnzblt06 sen dünü inşallah degerlendrmşsindir bugün de değerlendir yarın bekle cuma günü tekrar degerlendir gününü
elvangnc Kbraenes28 hayir kuzu demek istedgm 6-7 yumrtlamaysa daha adete ozaman 8 gun var gec yumrtlama oldu bu ay Daha erken olablrmi eski dongundeki gibi 4gun sonra
Kbraenes28 elvangnc mesela ben takip etmemiştim ama benim rastgele ilşki oldu nasıl olduysa tutmuş adet tarihime göre geç döllenme olmuş benim
Derennn700 Merve-metin canım vala benim eşim o kadar ısrar etti yaptım kocaman negatif gördüm bence hiç yapma insan hayal kırıklığına uğruyor
Kbraenes28 Dnzblt06 aynen canım ben tarihine bakmadım ama bugün falan, değerlendir belki geç döllenme falan olur. Hakkında hayırlısı olsun her zaman canım
2727dfne Dnzblt06 olmuş canım tek cizgi cıkana kadar segerlendir bende 2 ay kullandım 3 Ay hamile kalmıştım