Yarenmira Sanki hiç doguramitcakmisim gibi hissettim ama ben başardım size de rabbim yardım etsin bol bol dua edin cook uzun şeyler yazmak isterdim ama malum bir anayım 😂 doğum sancım saat 10 da başladı . Azar azar kasılmayla gittiğimde 3 cm açıklık vardı saat gece 3 e kadar cektim bu sancıyı açıklık 6 cm oldu 4 de açıklık 7 8 oli buldu ... sonra çatala oturdum . Allahım yardım et dedim morarana kadar ikindim ilkte gelmedi bu sefer daha küvetli ikindim bi baktım kızım kollarimda 🥰🤲 evet çok zor ama dilinizden duaları eksik etmeyin 7 dkda doğum gerçekleşti 🥰
Heycanligebe Yarenmira maşallah darısı başımıza sağlıkla büyüt inşallah prensesi Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım 😍😍😍
Hulyaaaaa75 Yarenmira darisi bizlerin badina insallah saglkla buyut prensesini😘 kac haftalkkn dogm yaptin cnm
Yarenmira Sormak istedikleriniz varsa cevaplarım ama normal doğumdan korkmayın inanın çektiğimiz sancılar daha zor çocuğun kafasını itin ikinin gerisi su gibi geliyor bir rahatlama of mükemmel bisey 🥰
Hulyaaaaa75 Yarenmira valla gelsin artk ya hatta ben nasıl istyorum biliyomusn bir anda 6-7 aylk olsn 😂😂 yengemn 7 aylk bebegi var allahım bir şirinlkler yapıyo ölüyorum bitiyorum kske dogursam bir anda bu şirinlkleri yapxak aya gelse diyorum 🙈
Simayyy Yarenmira sağlıkla büyütün bebeğinizi, kaç haftalıktınız? Daha önce açılmanız var mıydı? Yoksa o an mı açılma başladı?
Yarenmira Simayyy 41 haftalık olmustuk 1 gün içerisinde açılmalarım oldu sabah saat 10 da başladı gece 3 de gittim hastaneye 6 da doğum gerçekleşti