Yavru-kus gizemvatanseverbal kesinlikle sanırım açılmanın olmasıyla alakalı bir durum bu 🥰teşekkür ederim yorumunuz için
Emrealtay Yavru-kus ben de 4100 normal doğum oldu sancım olmadigi için suni sancı verdiler ama catalda hemen doğdu dikisimde 4 5 taneydi seni dogurtan ebene de bağlı canım kimi az kesiyo kimi çok
Yavru-kus Emrealtay ıkınırken çok zorlandın mı canım inan benim için dikiş önemli değil bebeğim sağlıkla gelsin de inşallah elbet iyileşirim ıkınamamaktan korkuyorum ben
Yavru-kus Sekerrr hadi hayırlısı canım sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah bende mecbur günümü bekleyeceğim benimki de sanırım senin tarihlere yakın bir tarihte olur
Dmrhzn Ayyy bende çok korkuyorum ikinci doğumm olucak en son 33 haftalıkken gitmiştim iki hafta önde gidiyor gelişimi ve kilosu 2700grm olmuştu şuan 35+5 günlük Perşembe randevum var 36 haftalık olucak bakalım ne diyecek kaç kilo almıştır
tatlibebegim_ Yavru-kus 38+5de 3445 gr doğdu bebeğim iç dikiş 5 taneymiş dıştanda bir sürü varmış 17 gün oldu daha yeni ayağı kalkıp desteksiz yürüyorum çok kötü acıyodu halada acıyo sızlıyo arada büyük tuvalet falan çok zor yapılıyor
Yavru-kus tatlibebegim_ benim ilk doğumumda dikişim çok oldu o da 2700 doğdu ama 2. 3300 doğmasına rağmen dikişim hiç olmadı kaçıncı doğumdu sizin
Yavru-kus 48lipastelboya başından beridir çok dikkat ettim beslenmeme yumurta kaşar peynir ceviz muz kefir yoğurt kuruyemiş bunları hep yedim birde son haftalar omega 3 ilacı kullandım onunda etkisi oldu sanırım
Emrealtay Yavru-kus yok canım gercekten o sancidan sonra ben çatala gülerek gitmiştim ebeler şaşırmıştı :) onlar zaten seni yonlendiriyo onları dinle bağırma ama ikin zaten hemen geliyo
Arascancan Yavru-kus ben iki yavrumu da 4 kilo doğurdum ilki normaldi ikinci sezeryandi kafasi büyük diye şuan üçüncü gebeligim buda sezeryan olucak 34hafta 3gunlugum
06Canan Yavru-kus canım kızıma 4.400 dediler doğduğunda 3.600 dü ölçüm yanlış olabiliyor takılmıyorum artık drlarn dediği kiloya ve normal doğum yaptım çokta güzel geçti inşallah oğlumuda öyle güzel doğururum