hepoyleolurzaten__ Ben 22 haftamdayim çok minik karnım çıktı Bugün sağlık ocağına gitmiştim doktorum da diyince karnın hiç yok iki bebeği nereye sığdırdın diyince bende mi gariplik var 😂
Kahvesever hepoyleolurzaten__ 22 haftamdayim çok minik karnım çıktı Hay masallah. Benim 16 haftalıkken karnım çok belli oluyordu ama sebebi , benim karnım cıksın diye hapur hupur yememdi😅😅😅😅
Leyliya hepoyleolurzaten__ 15+4 üz ve benim 5-6 aylık gibi göbeğim var sadece 1 kg almış olmama rağmen 😂🤦🏻♀️ iç karnım hiç yokmuş galiba. Annemin hamilelikleri de böyle oluyormuş tekil gebelik yaşamasına rağmen herkes kesin ikizin var diyormuş 😂😂
Dfn511 Bende şimdi 24+2 deyim banada diyolar ben 9 aylıkken karnım bu kadardı🤣 belki iç karnın vardır hani öyle diyolar ya 😊
hepoyleolurzaten__ Dfn511 bende öyle düşünüyorum bütün hamileliklerimde çok geç çıktı ama ikizde daha fazla büyük olur erken çıkar diyorlar benim normal gobus gibi duruyo 😂
hepoyleolurzaten__ Taze Karnınız ne zaman büyüdü 😊 peki ben hiç kilo almadım kilom aynı karnim çok az var
Mugey Ben 15.haftada birden başladım şişmeye😅şimdi 19+3 te haftamdaki tekil gebeliklere göre önden gidiyorum herkesin farklıdır doktor normal diyosa takılmayın şişmemenin de avantajları var😊
hepoyleolurzaten__ Kahvesever valla bende çok iştahlı biriyim yiyorum ama 😂 çıkmadı hep doğuma yakın çıkıyor ikiz olunca milletin beklentisi yükseliyor sanırım
Melek1649 Ben 20. Haftamdayim bazıları karnın küçük diyo bazıları büyük millet kendine göre yorumluyo işte . Doktor gelişimi iyi diyorsagobeğin büyük küçük olması çok önemli değil kişiden kişiye değişir
hepoyleolurzaten__ Melek1649 Bebeklerimin gelişimi iyi allaha şükür hatta biri bı hafta önde gidiyor ama insan merak ediyo yinede
hepoyleolurzaten__ Melek1649 Haraketlerini 16 haftamdan beri hissediyorum hergun aktif bı şekilde erkeği daha çok hissediyorum
hepoyleolurzaten__ Melek1649 Benim dördüncü gebeliğim normalde diğer çocuklarımı hep 21 haftamda hissetmiştim Bunlarda 16 haftamda hissetmeye başladım gün içinde ve gece yatana kadar devamlı hissediyorum kizcemi çok hissetmiyorum arada oynar ama erkek devamlı oynuyor