nurhuma17 39+2 ama gelmiyor kanala da inmedi ne yapsam boş sadece bel ve karın ağrım var ama dayanılmayacak kadar değil normal regl ağrısı gibi çeresiz sezeryan olcam bu gidişle kilosu ve omuz ölçüsü artıyormuş ilk olduğu için normal doğurmazsın dedi Dr
Zeynooooooo nurhuma17 canim.bende oyleyim bende 39+2agrilarim var ama dayanilmayacak gibi deyil bende de erkeek bekliyprum ama artik biran once dogurmak istiyorum sende de ara ara karin agrin oluyormu? Erkekde bel agriyor diyorlarda bende bazen karnimda sancilar oluyor acaba cinsiyyet kizmi diye dusjnuyorum
Birisi00 nurhuma17 Ah bu oğlanlar. Anne karnından başlıyorlar yemin ederim. Bizimde son 2 uygulamaya göre. Nişanım geldi ama kendisi gelmek istemiyor.😅 Sancı felan hicbirseyim yok. Perşembe günü kanala inmeye başlamıştı
nurhuma17 Zeynooooooo evet ara ara karnım ağrıyor vajınada bıçak var gibi batma oluyor ama yok gelmiyor sizin kaç kg şu an ben bu gidişle sezeryan olacağım
Zeynooooooo nurhuma17 ben yurt disinda yasiyprum hamile olandan bu yana ne bebeyin kalp atislarini duymama izin verildi ne boyu ne ne kadar oldugu deyildi malesef 😩
nurhuma17 Zeynooooooo ayy inanmıyorum nasıl heyecanlısınızdır şimdi biz meraktan ilk aylar 2dr a bir gidiyorduk
Zeynooooooo nurhuma17 evet canim burada 2defa ultrason yapildi 9 ay boyunca her ay yalniz kan tahlilleri veriliyor ultrason yapilmiyor baya heyecan var acaba çekisi cokmu azmi diye endise de esiyorum ama her defa sordugumda doktor hersey iyi endiselenme diyor