Tostosunannesi sizin icin anlatiyorum ve silecegim.
Doğum hikayem güzel başlangıclı son saatler dakikalar çok zorlu ama bebegime kavusmanin mutlulugu hepsi ayrı ayri duygular.. gece yazdigim gibi oldu. Dayanamadim 6bucukta hastanedeydim. Nobetci Doktor muayene etti. 6 7 cm acilman var dedi. Direk yatış tabi. Kilosuna 3.700 dedi. Sancilarimi cekmeye devam ediyorum ve tabi nstye bagliyim bir sure. Ama samcilar geldikce ben şu nefes işini beceremedim kolay atlatamadım sancilari. Cok bagirdim. Nobetci ebeden sonra gelen ebem mukemmeldi. Destekcimdi. Calisan personel bile elimden tutup destek verdi. Ama o sancilara ragmen ben bir turlu ıkınamıyordum. Suyumda az az geliyordu ve suyumu patlattı. Bebek kakasini yapmisti. Nobetci dr azcik yapmis bekleyebilir dedi. Cunku acilmam ilerliyordu. Doktorumu bekledik zaten dogum baslayana kadar. Ve doktorum iyiki geldi. Neyse ikinmalara devam ama bebegi itemiyordum. Bi catala cikiyorum bi iniyorum itmek için. 10 cmde azcik suni sancı aldım. Desteklesin diye. Ama yok. Ebelerin yardimiyla ikinmaya calistim. En sonunda doktor geldi basliyoruz dedi. Basi gorunuyordu. Ama gelmiyordu bebek. Bakti olmuyor ebeler tepeme cikti karnima basmaya. Ki o nasil basma. Doktor alttan cekiyor ebe yukardan basiyor biri bacagimdan. Ve doktor omzu takildi gelmiyo diye bagirmazmi. Ben ikinamiyorum. Istem disi bagiriyorum. Ama sonlara dogru ikinmayi yapabildim gibi. Ama o son basma olayi beni mahfetti. Bir ebenin gucu yetmedi baskasi gecti. Kesikler atti doktor. Ve tabi şok gecirdi. Bebegim 4.450 gramdı. Dikilirken hissetmedim ama aci yasadim gene. Uzun surdu dikme işi. Ama ben bitmiştim. Çok korktum bebek cikmiyor diye bagirinca. Ama doktorumda destekciydi. Okuya okuya dogurttu. Allahin isimlerini soyleyerek.Baska bir doktorun dogurtabilcegini dusunmuyorum. Evime geldim. Bebegimde cok iyi cok sukur ama benim toparlanmam biraz surecek gibi. Oturamıyorum. Zor yuruyorum. Belim sirtim cok agriyor. Insallah hayirlisiyla buda geçer. Bunada şükür diyorum. Maşallah deyin. Bir ayetel kursu okuyun lutfen.Nazarimiz cok oluyor. Korkuyorum. Rabbim size en en hayirli kolay dogumlar nasip etsin inşallah ♡
Aminem