Betul-97 KurabiyeninAnnesi123 Doktorum bana fısfıs verdi iğne yerine 😊😊 İyi oldu çünkü popodan vurulunca çok kasılıyorum normalde acı eşiğim yüksek ama popo acıtıyor
myangelson KurabiyeninAnnesi123 kasa enjekte ediliyor o tarz iğneler yani kola yapılır mı bilmiyorum bir sorarsin 😅
myangelson KurabiyeninAnnesi123 sor bakalım 😅 bende kalçadan iğneden nefret ettim artık hamileyken proluton, antibiyotik iğneler falan şimdi kalçadan iğne diyince tüylerim diken diken oluyor 🥲
sevvalcik 0668 dodex kullaniliyorum haftada bir kere vuruluyorum bana kadın doğum doktorum yazdı aile hekimi yazar mı pek bilmiyorum bir doktoruna sor istersen ☺️
myangelson KurabiyeninAnnesi123 uuiiy en yakan ignelerden galiba o çok agirmis 🥴 bana da hamileyken vurulan proluton çok kötü yapmıştı yağlı iğne kalcam hep morarmisti 🥲 hangi iğne yazıldı sana bu arada dodex fazla yakmıyor bence onu çok kullandım 😅
Betul-97 KurabiyeninAnnesi123 Allahtan vermedi iğne fısfıs sıkıyorum tadı güzel bu iyi geliyor. Doktorumda dedi sağlık ocağına gidip vurdurma derdin olmasın içimden dualar ettik hiç sevmiyorum popodan iğne vurulmayı