merk Zeynepyldz buraya liste nasıl yüklenir bilmiyorum ama cinsiyet belki değilse son haftalara kesinlikle kıyafetleri bırakın inanın kıyafet hiçte acil değil her yerden alınır ve herkes getiriyor son zamanlarda rahat rahat hallederseniz. Önce yatağa karar verin yatağını beşiğini halledin odasını halledin dolabını vs büyük başları çıkartın sonra habire zam geldi için bebek arabası oto koltuğu vs gibi seyleri takip edin ana kucağı vs alacaksanız onlara karar verin ve karar verdiğiniz her model ve parçayı heryerden takibe alın indirimi görünce alın geçin. Zaten araştırma ve karar verme kısmı bitti için başka model vs gördüğünüz de kafanızda karışmaz. Büyük başlar bitince başlayın banyo küveti termometre burun aspiratör tarak vs dogduğu andan itibaren hep lazım olacak şeylere.
Zeynepyldz merk Ya aslında onlar belli başlı şeyler adı belli olduğu için çok endişe etmiyorum hani şu şu diyip alırsın araştırdım marka vs. ama kıyafet konusu çok kafamı karıştırıyor neyden ne kadar yeter diye o yüzden sordum, teşekkür ederim ☺️