Arslndln Merhaba kızlar, 8+1 haftalık hamileyim en son 6+4te kontrole gitmiştim bebekte, kalp atışıda görüldü doktor 1 ay sonra çağırdi kontrole 1 ay uzun değil mi sizce sonuçta ilk haftalar henüz..
Makbule_199110 Arslndln normal ya bende en son 8 haftada gordum suan 11 haftaligim haftaya çarşamba 2 kontrolum olucak ayda bir cagriliyor hersey yolunda ise merak etme
bahardaa Arslndln Hep böyle oluyor bi risk yoksa aydan aya gidiliyor. Son ayda sadece iki hafta da bir gidiliyor .
YesimAykut Arslndln benim yüksek riskli 10 günde bir çağırıyor doktorum en geç 2 haftada bir gel dedi
sseda0 Arslndln normal canım kontrol aylık olur. Ama kanama şiddetli ağrı gibi şikayetlerin olursa beklemeden git tabii ki
Arslndln sseda0 Şiddetli bir ağrım bir yokta ama ara ara regl ağrısı gibi şeyler oluyor kısa sürede geçiyor
Hifacimm Arslndln kalp atışını görmüşse 1 ay sonra çağırması normal.. Zaten sürekli sürekli ultrasona maruz kalmak da bebek için iyi değil
prens_prenses_annesi Arslndln bende 1 aydan bi aya gidiyorum ayin 20 sinde gidicem bu 2. Gidisim olcak bnde 6+4 ken gttim
Askoo Arslndln bende 8+3 ve aynısını düşünüyorum 6+ 4 de gittim kalp atışı duyalım dersen haftaya gelebilirsin dedi gittim tabi ki özel olduğu için o kadar para vermişken diye şimdi merak ediyorum iyi mi ve sürekli kendimi dinliyorum ağrım vs var mı diye 10 gündür de hastayım üstelik öksürüyorum
gula_09 Arslndln endişelenmeyin ben 6+6 da gitmişdim kalp atışı için tekrar kontrol için 12+1 çağırmışdı normal yani canım
yalandunyaa Arslndln 7 haftalık iken gittim 3 hafta sonra gel dedi sonra 1 Ayda bir gel diyor son ayda 10 günde bir zaten normal 🙉