06Canan olmaz olur mu özelde doğum yaptım çok meth edilen bir doktora , mesai saatinin bitimine kadar suni sancı verdi bitimine yarım saat kala hadi sezaryene dedi , sancım varken alttan açılmama bakmadı , pes edeyim diye nst yi saatlerce çıkartmadılar duş aldırmadılar yürütmediler , anestezi doktoru epidurali ilk seferde yapamadı iki kez sırtıma aynı iğneyi soktular (normalde değişmesi lazımdı) , o sırada sancımın geçmesini beklemesi gerekirken sen zaten normal doğuramazmışsın dediler , sezaryen sırasında çok çekiştirdiler rahatsızlık hissedince ahlayıp durursan biz ameliyat edemeyiz dediler , ameliyathaneden servise çıkmak için 45 dakika hemşirenin gelmesini bekledim çıplak halde o soğukta . Bebeğimi 7 saat uyandıramadım emzirme eğitimi vermediler , zorla mama bari verin sütüm yok uyanmıyor dedim vermediler eşime gizli gizli aldırıp yaptım sonuç yine sarılık üstüne düşmesem yatırırlardı. İlk tahlillerinde tiroidi çok yüksek çıkmış ben bunu devlet hastanesindeki doktordan öğrendim. Şimdi ikinci gebeliğim devlet hastanesine muayene oluyorum akciğer ve solunum testi dahil herşeyi ücretsiz yaptırıyorum dünya tatlısı doktorum var. Ayrıyetten solunum testini yapan asistan doktor numarasını verdi bişey olursa acile gelirsen haber at diye, oysa ki özeldeki doktorumun değil numarası sekreterinin dahilisini bile paylaşma huyu yoktu. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın tek diyeceğim o🙏